5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

xraicon

xraicon

Üye
arkadaslar opda dan aldigim serfitikayla programları serfitikaliyorum ve benim kendi telefonumda cok guzel calisiyor ama baskasina attigimda onlarda serfitika hatasi veriyor bunun bir cozumu var mi yani hem bende hem onlarda calisacak bir imei numarasi veya yapabiliceğim bir şey yardımlarınızı bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey yapamazsın..o sertifika senin imeine verildi..başka telefonlarda kullanamazsın..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
NADİR HOCAM telefonu divx playera baglayıp tv de film seyredemiyorum telefonu hangi modda baglamalıyım divxplayer hep boş diyor cevabını 4 gözle bekliyorum

kutaykut

kutaykut

Üye
Arkadaşlar Yaklışık 3 saat nsu la denedim yapamadım yaklaşık 2 saat phonixle denedim yine yapamadım
hep bu hatayı veriyor pc bana kim yardımcı olabilir acaba ?

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F151 - Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

Bu arada İşletim Sistemim win7

--------------- Ekleme ---------------

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...

bu kısımda kalıyo phonix ve telefonun usb bağlantısı kesiliyo :S

aynı hata bendede var

parlamentt

parlamentt

Üye
Phoneıx le dene ben oyle yaptım gayet saglıklı calısıyo telefonn

speedyx1

speedyx1

Üye
bende nss de var phonix de kafayi yedirtecek bana en sonunda bunlar ama emegine saglik

qarizma54

Üye
Eyvallah kardeşim.

Black_trouble

Black_trouble

Üye
java uygulamalarını açtığımda altında ekranın yarısını kaplıyacak bir panel çıkıyo. format attım ama gitmedi ne yapıcam ekranım kullanılmaz oluyo :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uyumsuz oyunlarda o çıkar..uygulama ayarlarında suit ayarları var ama onu kaldırınca oyun hiç oynanmıyor..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
yahu ustam benm daha once sertifikalamıs oldugum powermp3 programı gecen gun acılmamaya basladı kaldırıp tekrar yuklemeye calıstıgımda suresi gecmis sertifika dedi :S niye boyle birsey yapms olabilr ? acaba aldıgım sertifikanın gunu mu bitti ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun tarihini 5-6 ay geriye al..sertifika süren bitmiş..

burak_can361

Üye
yaa bu konu hakkında bi çok açıklama yapmıssın kardeşim eywallah. Ama benim kafam baya bi karıştı n97 kullanıyorum telefonum son sürüm sınırsız nawigasyon yapmak istiyorum ne yapmam gerek anlamadım ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gps programlar bölümünde ovi maps free verildi..

Black_trouble

Black_trouble

Üye
uyumsuz oyunlarda o çıkar..uygulama ayarlarında suit ayarları var ama onu kaldırınca oyun hiç oynanmıyor..

uygulama ayarlarında öle bi ayar yok. google chrome yükledikten sonra çıktı. şimdi rdm uzaktan yönetim kullanıyorum onda çıkıyo sinir ediyo beni

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurduğun oyunların üstüne gel soldaki seçeneklere tıkla orda suit ayarları olur onu aç ilk kutudaki seçimi kaldır..

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
5800 ne zaman piyasaya çıktı ilk çıktıgında kaç liraydı ve piyasadan ne zaman kalkar arkadaşlar:aha:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar 5800 v50 yazılımında bir sürü hata var ben hiç beğenmedim. v31 e geri dönmek isterim ama imkansız tabi. Menü ekranına kinetik koymuşlar uygulamalar menüsüne basınca aşaga yukurı kayıyo içeri bi türlü giremiyorum.hadi onuda bırak radyo ayarları yaparken kanal kaydedicem takılıyo.kanalları hızlı değisince yine takılıyoo.teli kapatıp açman gerekiyo.radyo dinlerken kanalların ismi yazardı RDS özelliği falan artık oda yok.özellik yapalım derken olanıda batırmış nokia.

tahmini olarak ne zaman çıkar yeni sürüm

v60 a fazla bişey eklemelerine gerek yok aslında v50 eksiklerini tamamlasınlar yeter.ha bi de flash olayını yapsınlarda internette videoları izleyelim.aslında ofis te koysalar fena olmaz tabi:naughty:

deadly105

Üye
benim de bugün n70 im bozuldu(zaten bozuldu bozulacak durumdaydı).ben de gidip 5800xm aldım.fun club açtığınız iyi olmuş.konuyu açana teşekkürler:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

_dgncn_

_dgncn_

Üye
usta bişey sorcam ben hareketli bir resimi 5800a atıyorum gif uzantılı dosya bunu ekrana koyuyorum ama hareketsiz duruyor ekranda bunu ekranda nasıl hareketli hale getirebiliriz bir bilgin varmı?