5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nephew"

Nephew"

Üye
Nadir Bey Allah razı olsun bız cahıl 5800 xm kullanıcılarını bılgılendırıyorsun bn 02.01.2010 da aldım telefonu , bır kere teknık servıse format attırdım onun dısında bı sorunu yok cok sukur , v50 yuklemeyle ılgılı hıcbır msj gelmedı , uygulama guncelleme bolumunde 6 -7 uygulama var ama gereksz wıfıden yuklerım kolay . Pc'm suanda servıste oyuzden cafeye gıdıp rısk almak ıstemıyorum . Sana bır dızı sorum var sıradan cevaplarsan sevınırım surda verıldı gıbı cvp deılde lınk verırsen ayrıca sevınırım (:

1. Saglam bı antıvırus lınkı (antıvırus tavsıye edermısın ? )
2. Bircok yuklemek ıstedıgım programda guvenılmeyen saglayıcıdan alınan uygulama dıe bır hata verıyor ?
3.Flashla fotograf cekerken flash erken patlıo ve goruntu normalınden bıle karanlık cıkıyor ?
4.Telefonu hacklemeyı onerırmısın ?
5.Msj yazarken tuslar benm hızıma yetısemıyor bazı temalarda msj yazma daha hızlı ama tema da telefonu yavaslatıyor ne ypmalı ?
6. Anladıgım kadarıyla v50 yuklemek ıcın pcde Nokia programlarını kaldırıp Phonıx'ı yuklucem ama kullanmayı anlamadım onu pc gelınce kurup cozerım artık .

Çok teşekkürler ...:oke:

Sımdı kontrol ettım ve yazılım surumumun V 31.0.101 oldgunu gordum :S Su yuklemeyı yapmam laızm

--------------- Ekleme ---------------

Birde neden cihaz güncelleme üzerinden telefona dırek ındırıp hard format atmıyoruz bu kdr program nıcın ? wifiden indirsek olmuyormu Nadir Bey lütfen yardım ...:hmmm:off::hmmm

Sana aslında daha bırcok sorum var mesela telefonu hacklemelımıyım ? [sen hacklermıydın]
600 den fazla konun var bu Fun clubı kurdugun ıcın bunu ıstıyorum En seckın programlarını oyunlarını temalarını vs vs hepsını toplayıp tek bır lınk veya part part ayırsan ve tum 5800 5530 N97 kullanıcıları tek seferde butun gereklı gordugun uygulamalara sahıp olsa , Cunku bızım butun konuları okumamız mumkun deıl ama sen bı arsıj cıkarabılırsın ve tesekkur ve ındırme rekoru kırar bence Sımdıden saoL tekrar

xennon

Üye
yaww arkadaşlar ben dün yeni 5800 aldımda bi şeye dokununca telefon titriyor onu nasıl kapatabilirim ayrlardan hangi bölüme girmem gerekiyor lütfenn yardım ediiin :(((

PESSIMIST03

Üye
yaww arkadaşlar ben dün yeni 5800 aldımda bi şeye dokununca telefon titriyor onu nasıl kapatabilirim ayrlardan hangi bölüme girmem gerekiyor lütfenn yardım ediiin :(((
Ayarlar\kişisel\tercihler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nephew";2248305' Alıntı:
Nadir Bey Allah razı olsun bız cahıl 5800 xm kullanıcılarını bılgılendırıyorsun bn 02.01.2010 da aldım telefonu , bır kere teknık servıse format attırdım onun dısında bı sorunu yok cok sukur , v50 yuklemeyle ılgılı hıcbır msj gelmedı , uygulama guncelleme bolumunde 6 -7 uygulama var ama gereksz wıfıden yuklerım kolay . Pc'm suanda servıste oyuzden cafeye gıdıp rısk almak ıstemıyorum . Sana bır dızı sorum var sıradan cevaplarsan sevınırım surda verıldı gıbı cvp deılde lınk verırsen ayrıca sevınırım (:

1. Saglam bı antıvırus lınkı (antıvırus tavsıye edermısın ? )
Programlar bölümünde var..
2. Bircok yuklemek ıstedıgım programda guvenılmeyen saglayıcıdan alınan uygulama dıe bır hata verıyor ?
sertifika alman gerekiyor..
3.Flashla fotograf cekerken flash erken patlıo ve goruntu normalınden bıle karanlık cıkıyor ?
ayarlarda fotoğraf ayarlarından düzelt..
4.Telefonu hacklemeyı onerırmısın ?
çok istediğin bazı programlar özellikle hack yapmadan çalışmayan varsa hackle yoksa bence gerek yok..
5.Msj yazarken tuslar benm hızıma yetısemıyor bazı temalarda msj yazma daha hızlı ama tema da telefonu yavaslatıyor ne ypmalı ?
orjinal haliyle kullan..birde son versiyona güncelle..
6. Anladıgım kadarıyla v50 yuklemek ıcın pcde Nokia programlarını kaldırıp Phonıx'ı yuklucem ama kullanmayı anlamadım onu pc gelınce kurup cozerım artık .
hayır sadece nemesisle kod değiştirip nsu ile güncelleyebilirsin..
Çok teşekkürler ...:oke:

Sımdı kontrol ettım ve yazılım surumumun V 31.0.101 oldgunu gordum :S Su yuklemeyı yapmam laızm

Birde neden cihaz güncelleme üzerinden telefona dırek ındırıp hard format atmıyoruz bu kdr program nıcın ? wifiden indirsek olmuyormu Nadir Bey lütfen yardım ...:hmmm:off::hmmm
öyle yaparsan tüm güncellemeyi indiremezsin..sadece bir kısım güncelleme yüklenir..

Sana aslında daha bırcok sorum var mesela telefonu hacklemelımıyım ? [sen hacklermıydın]
600 den fazla konun var bu Fun clubı kurdugun ıcın bunu ıstıyorum En seckın programlarını oyunlarını temalarını vs vs hepsını toplayıp tek bır lınk veya part part ayırsan ve tum 5800 5530 N97 kullanıcıları tek seferde butun gereklı gordugun uygulamalara sahıp olsa , Cunku bızım butun konuları okumamız mumkun deıl ama sen bı arsıj cıkarabılırsın ve tesekkur ve ındırme rekoru kırar bence Sımdıden saoL tekrar

sorularına soruların altında cevap verdim..

teytan

Üye
nadir bey benim telefon tuş kilidini açarken ekranda kararma oluyor yazılar resimler cizgi halinde görunuyor. belki daha önce karşılaşmıssındır hard format attım olmadı versiyon yükselterek düzelebilir mi? tek korkum versiyon atarsam tel komple kapanır açılmazsa servise gönderecegim fakat garanti belgem yok.teşekürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellerken illa telefon bozulacak diye birşey yok..bir dene..açılmazsa telefoncuda yazılım attırırsın..

Nephew"

Nephew"

Üye
Çok teşekkürler yanlıs : Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez . Bu hata gelıyor sertıfıkalandırıyorum ben dosyaları ama bırcok gereklı seyde bu hata verıyor .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan güvenlik ayarlarında sertifika yönetimi var orda ki yerleşik sertifikaları sil..

puma_puma

Üye
Nokia Software Updater ile v50 yi sorunsuz bir şekilde yükledim arkadaşlar
- ilk gözüme çarpan kendi web tarayıcısı daha stabil hale gelmiş ve gayet hızlı ( web taracısının kendini kapatma sorunu çözmüşler sanırım, şuana kadar kendini hiç kapatmadı )
- menu söylendiği gibi kinetik olmuş
- Haritalar da iyileştirme yapılmış sanırım daha önceden "konumum" özelliği çok çok nadiren çalışıyor idi şuan gayet tatminkar bir performans sağlıyor.
- Karema konusunda iyileştirme yapıldığı söyleniyor fakat benim pek test etme şansım olmadı

şuan için benim gözüme çarpanlar bunlar.

Önemli Not: Güncellemeyi yaaprken usb kablosunu direk pc nize takın uzatma kablosu, hub vb. parça ile usb kablonuzu bağladığınızda güncelleme yapmıyor bilginize.

Nephew"

Nephew"

Üye
Yerleşik sertifika dedigin yetki sertifikalarının icindekilerimi sileyim ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet..birde aldığın sertifika hatalı olabilir..

teytan

Üye
ewet sonunda çok iyi anlamam rağmen v50 yi kurdum ve telefondaki çizgiler ( kararma) kayboldu ve mesajlar cok hızlandı belki daha yeni şeyler olmuş olabilir. sadece software ve pc suiti pc me kurdum başka bişey yapmama gerek kalmadı cok basit oldu olmayacak diye cok korktum nadir bey cok teşekür ederim
tek sorunum kaldı oda fiziksel galiba benim telde biraz arası açık o yüzden ekranın sağ alt köşesine dokununca çıtlama sesi geliyor
acaba böyle bişey başına gelen var mı arkadaşlar ?

ewet sonunda çok iyi anlamama rağmen v50 yi kurdum ve telefondaki çizgiler ( kararma) kayboldu ve mesajlar cok hızlandı belki daha yeni şeyler olmuş olabilir. sadece software ve pc suiti pc me kurdum başka bişey yapmama gerek kalmadı cok basit oldu olmayacak diye cok korktum nadir bey cok teşekür ederim
tek sorunum kaldı oda fiziksel galiba benim telde biraz arası açık o yüzden ekranın sağ alt köşesine dokununca çıtlama sesi geliyor

ewet sonunda çok iyi anlamama rağmen v50 yi kurdum ve telefondaki çizgiler ( kararma) kayboldu ve mesajlar cok hızlandı belki daha yeni şeyler olmuş olabilir. sadece software ve pc suiti pc me kurdum başka bişey yapmama gerek kalmadı cok basit oldu olmayacak diye cok korktum nadir bey cok teşekür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

centerboys

Üye
Arkadaşlar biri bana yardım etsin yaa v.40.0.005 yaızlımını yükledim ama içinde Türkçe dil seçeneği yoktu format atayım geri gelir dedim olmadı hard format attım olmadı sitede yazanlara baktım telefonun arkasındaki dil koduna baktım sitede yazanlardan farklı bu dil koduna ait bir şey bulamadım biri bana yardım etsin yaa

dil kodu 0575407 telefonun arkasıdna baktım telefon dil seçeneklerinde sadece ingilizce ve japonca var.....

headhunterrr

Üye
nemesisle dil kodunu değiştir tekrar güncelle centerboys

sinoa

sinoa

Üye
ewet sonunda çok iyi anlamam rağmen v50 yi kurdum ve telefondaki çizgiler ( kararma) kayboldu ve mesajlar cok hızlandı belki daha yeni şeyler olmuş olabilir. sadece software ve pc suiti pc me kurdum başka bişey yapmama gerek kalmadı cok basit oldu olmayacak diye cok korktum nadir bey cok teşekür ederim

sanırım benim telden de biraz sesler geliyor, hafif çatırtı çuturtu diye. birkaç kere düşürdüm bundan dolayı olabilir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
düşürmesende geliyor..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
o çıtırdı dediginiz cok saygıdeğer nokia nın hatası cogu 5800 da var bunun cozumu icin bazı arkadaslar tuketici haklarına basvurun gibisinden cozum onerileri sunmustu .. denemekte fayda var

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
v50 güncelledim ama öyle abartılacak bi degişiklik yok i güzel v60 ı bekliyorum hazirana çıkar heralde

mvs29

mvs29

Üye
tesekkuurler