5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

PESSIMIST03

Üye
nasıl yani telefonun orjınal muzık caları hafıza kartındakı sarkıyı calamazmı_?

önerecegınız program varmı pekı hafıza kartındakı muzıklerı dınlemek ıcın.._?
Çalar tabiki. Müzik kitaplığını yeniledin mi?

Quadrinim

Üye
Söylediklerini yaptım modum güceledim hemde kendi updeti ile nemesisten ayarladıktan sonra
fakat *kare0000kare yaptığımda gene expres müzik olarak görüyor navi gasyon oalrak görmüyor burdaki talimatları uygulayarak ponixle update edeyim dedim oda hata veriyor

yokmu buna cevap verecek delikanlı

llaborant

Üye
kafayı yiyeceğim ya 2 aydır uğraşıyorum bir türlü güncelleyemedim denemediğim yol kalmadı.

Mirzacan

Üye
Mrb Arkadaşlar tlf nu(n97) fransadan aldım türkçe menüsü yok bu adresten ''http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlara-yeni-yazilim-yukleme-dil-kodu-problemi-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html ''
türkçe yazılımı indirdim fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

serf_acun

Üye
nadir baba selam maxicep te gitar akor programı buldum kardeşimin n96 sında çalışıyor fakat benim n97 de çalışmıyor ne yapmam gerek yardım edermisin teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
seninkiyle uyumlu değildir..symbian os 9.4 programlar bölümüne bak..

pasa_gonlum

Üye
arkadaslar Nokia Software Updater den güncelleme yapıorum yeni güncellemeyi indirim ama yüklemeye gelince bi süre snra telefonla baglantı kurulamıyor dio :S kabloyu cıkartıp telefonu kapatıp acıorum snra tekrar deniorum ama yine olmuyo :S ne yapmam gerekio bi yardımcı olursanız sevinirim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunun driverını yükleyemiyor..nokia pc suite in son versiyonunu yükle ve telefonunun bütün driverları yüklet..

pasa_gonlum

Üye
7.1.40.1 son sürüm bu yükledim ama hala aynı seyi yapıyo pc suitten nasıl driverleri yükletecez ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aygıt yöneticisinden bak yüklenmemiş driver varsa yüklett..sonra tak güncellemeyi başlat..işletim sisteminde denetim masasından otomatik güncelleyi aç..

pasa_gonlum

Üye
pc suiti kaldurdım yeniden kurdum aygıt yönetecisindende batım bi sorun yok hepsi yüklenmis otomatik güncellemelerde acık ama yine aynı seyi yapıyo :S

merkez9

Üye
s.a
arkadaşlar ben daha yeni nokia 5530 aldım. bu telefonla nasıl film izlerim ve navigasyonu nasıl kullanabilirim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
nadir baba bi el at be.
şu ucretsiz navigasyonu nasıl kullanacaz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi maps var sınırsız..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
handy taskman demo yazıyor onu kur diğeri generatör şifre verir..onunlada kaydolacaksın..

pacoz

pacoz

Üye
arkadaşım aynı sorun benim telde de var ve ne yaptı isem olmadı eğer sen bu sorunu cözebildi isen bana yardımcı olabilirsen sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

yukardaki sorularıma ek olarak bir sorunumu daha dile getirmem gerekti
n97 de ayarlar bağlantı hedefler kısmına giriyorum burda bi erişim noktası birde kategorisiz yazan iki sekme var bu kategorisizde 10 erişim noktası yazıyor ama açmaya çalıştığımda açamıyorum ve erişim noktalarını göremiyorum ayarda yaamıyorum üstüne üstelik buraya girdiğimde birrdahada çıkamıyorum tel kitleniyor acaba neden?
şimdiden teşekkürler

arkadaşım aynı sorun benim telde de var ve ne yaptı isem olmadı eğer sen bu sorunu cözebildi isen bana yardımcı olabilirsen sevinirim

Quadrinim

Üye
yokmu buna cevap verecek delikanlı

Burda Phonixle Hack Video suda bulunmakta günceleme de aynı şekilde yapılıyor sadece hacksiz dosyaları bonixin içine atıyorsunuz okadar.

SOnbirşey Kodnumarası değiştirilerek yapılan updatlerde Örnek olarak 5800 expres müzüigü navigasyona cevirmek gibi bu tarz çevrim işlemleri olmuyor sadece Teması değişiyor bilginize....

ersera

Üye
arkadaşlar 5800 için şöyle belirlediğimiz saatte kapanıp belirlediğimiz saatte açılmasını sağlayacak program varmıdır acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navigasyon kodu ile yapılan güncellemede telefon navigasyon edition olur..denemeden yorum yapmayın..