echb0x
Üye
ayaralrdan bağlantı ayarlarına gelip bağlantıyı yeniden yap..
Nadir Bey Bağlantı Ayarları simgesini göremedim ? Telefon N97 Mini
yok kardes telefonun usb kablosunu bulamadm en yakın zamanda atacagım ılgın ıcın tesekkurlerya bu sorunu bir iki kişidede rasladım format atmayı dene sen yaızılımı güncelledinmi ....bu arda bağlandığın modemdende olabilir bunun çeşitli sebepleri var denemen lazım
hafıza kartını çıkar öyle aç..sonra hafıza kartını takıp biçimlendir,programları yeniden kur..
Bencedeya arkadaşlar temanın ne önemi var anlamıyorum..
Yalnış anlamada ustad insanın icne sinmeynce birsey ne kadarda guzel olrsa olsun onu kullanamaz değil miya arkadaşlar temanın ne önemi var anlamıyorum..
yazdım siteler cıktı denedim ama olmadı yada ben yapamadımprogram yokta nete security code unlock yazıp ara..
eğer hafıza kartı takılı değilse vede gene aynı sorun devam ediyorsa format atmayı dene 5800 format:yeşil+kırmızı+kamera tuşu+vede açma tüşüna bas nokia yazısı çıkana kadar hepsini basılı tut olur ha bu da olmassa jaf veya phoenixle dead mode da flaş yüklemeye çalış ama bira prof işi http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...hack-turkce-and-resimli-anlatim-4-304566.html iyice oku yap telefonu hack yapmak istemiyorsan hack dosyasını atma hadi kolay gele inşallah yardımcı olabilmişimdir...telefonum kilitlendi..ovi storeda geziniyordum wi-fi ile arkadada oyun açıktı ovi racing.sonra ekranda titreme flan oldu kendi kendine maps racing flan açtı ama işlemiyodu hiçbişey.dondu kaldı.kapatma tuşuna bastım kapanmadı.bataryayı çıkarttım taktım sim kart flan..açıyorum telefonu beyaz ekran nokia yazısı çıkıyo donup kalıyo.kapatıp şarja taktım.yine aynı ekran çıkıyo.ayrıca şarja takınca girişin yanında beyaz bi ışık var oda yanmıyo.yardım ederseniz sevinirim
sky fire dene sitede vararkadaşlar yüklemediğim prgm kalmadı ama ben yine ve hala video açamıyorum ltfn yardım edin kırıp atcam bu telefonu n97 kullanıyorum hepiniz gibi yanlış yerde cevap arıyorsam şimdiden özur dilerim