5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

toligargala

toligargala

Üye
V 10.0.050 ÖZEL SÜRÜM 10.0.050.C01.01 DİL PAKETİ 02

Nasıl acaba ıyımı
iyi değil kardeş çok eski yaılım sürümün senin cihazın yeni yazılım sürümü v20.0.80 nsu ile güncelle

toligargala

toligargala

Üye
hayır güncellediten sonra format at bi problem olmaz ayrıca sajı daha çok daha iyi olur çunkü ram kullanımını daha iyi hale geliyor güncelleme ile ilk sayfada her şey var araştır yapamassan yardımcı olurum her zaman

ultras27

ultras27

Üye
bu 5530 ıcın yenı firmware dıyor onumu ındırcez kardes

toligargala

toligargala

Üye
bu 5530 ıcın yenı firmware dıyor onumu ındırcez kardes
nokia pc suit i kur sonra nokia software updateri kur sonra teli. usb ile pc ye bağla nokia software updateri aç ordan güncelle yapamassan burdayım

ultras27

ultras27

Üye
eyw kardes sagolasn bı sorum daha olacak bugun bı cafede wifisini denedm sıfreyı gırıorm googleye gırıo yazıyorum bıseyler beyaz ekran cıkıyor mause cıkıyor ama sıte yuklenmıyor face e fln gırdıgımdede hata werıor erısım saglanamadı fln dıyor nedendır acaba bılgın warmı

toligargala

toligargala

Üye
eyw kardes sagolasn bı sorum daha olacak bugun bı cafede wifisini denedm sıfreyı gırıorm googleye gırıo yazıyorum bıseyler beyaz ekran cıkıyor mause cıkıyor ama sıte yuklenmıyor face e fln gırdıgımdede hata werıor erısım saglanamadı fln dıyor nedendır acaba bılgın warmı

kendi broswerinden mi bağlanıyorsun yoksa başka broswerdanmı bağlanıyorsun skyfire gibi yada bağlantı ayarlarını kurcaladınmı dns falan

ultras27

ultras27

Üye
hayır kardes bulundugum alanın wırelss sıfresını gırdım gırmeye calısdım olmadı googleye gırıyor yanlızca dewamı gelmıyor..

toligargala

toligargala

Üye
hayır kardes bulundugum alanın wırelss sıfresını gırdım gırmeye calısdım olmadı googleye gırıyor yanlızca dewamı gelmıyor..
ya bu sorunu bir iki kişidede rasladım format atmayı dene sen yaızılımı güncelledinmi ....bu arda bağlandığın modemdende olabilir bunun çeşitli sebepleri var denemen lazım

echb0x

Üye
nokia pc suit i kur sonra nokia software updateri kur sonra teli. usb ile pc ye bağla nokia software updateri aç ordan güncelle yapamassan burdayım
ben tıklıyorum ama uygulama başlatılamadı diyor nedendir acaba ?

yankef

yankef

Üye
ben bişey sormak istyrm... İmobile'dan Sertifika alıcam başvuruyu yaptım.. acaba alınca "Binpda" aldı prgramla imzalayabilirmyim dosyaları? bi forumda okumştum binpda'dan hata alıyomuş imzalarken birisi OPDA'dan mı aldın diye sorumş sertifikayı. bu prgram acaba sadece OPDA'dan alının Sertifikalarla mı imzalıyo?

toligargala

toligargala

Üye
ben tıklıyorum ama uygulama başlatılamadı diyor nedendir acaba ?
kardeş yeniden en güncelini indir nokia nın sitesinden kur..tabi eskisini kaldır hangi işletim sistemini kullanıyorsun

gafur

Üye
sorunum; beni arayanları cevaplıyorum en sonunda kapatacağım ki kapanmıyor ve telefon donuyor.kapatıp açmadan da düzelmiyor. benim telefon 5800 codu 0579269 yazıyor arkasında ama 0579269 codun navfirm'ini bulamadım diğer bütün navfirm'leri denedim ogm-jaf ile denedim, phoenix ile denedim bir türlü olmuyor hata devam ediyor. lütfen yardım kafayı yiyeceğim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesis ile 0587676 kodunu değiştir güncelle..

echb0x

Üye
kardeş yeniden en güncelini indir nokia nın sitesinden kur..tabi eskisini kaldır hangi işletim sistemini kullanıyorsun
Windows Xp Service Pack 3 ? Bir sorum daha olacak . Ben bir güncelleştirme yaptım ama onu kaldırmak istiyorum öyle bir şansım varmı ? Nadir bey sizde biliyorsanız bi el atın lütfen ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokidan yeni güncellemeyi kaldıramazsın..

echb0x

Üye
Bide + olarak Wifi bağlantım kayboldu napabilirim kafayı yicem :)

sadoes

sadoes

Üye
telefonum kilitlendi..ovi storeda geziniyordum wi-fi ile arkadada oyun açıktı ovi racing.sonra ekranda titreme flan oldu kendi kendine maps racing flan açtı ama işlemiyodu hiçbişey.dondu kaldı.kapatma tuşuna bastım kapanmadı.bataryayı çıkarttım taktım sim kart flan..açıyorum telefonu beyaz ekran nokia yazısı çıkıyo donup kalıyo.kapatıp şarja taktım.yine aynı ekran çıkıyo.ayrıca şarja takınca girişin yanında beyaz bi ışık var oda yanmıyo.yardım ederseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bide + olarak Wifi bağlantım kayboldu napabilirim kafayı yicem :)
ayaralrdan bağlantı ayarlarına gelip bağlantıyı yeniden yap..
telefonum kilitlendi..ovi storeda geziniyordum wi-fi ile arkadada oyun açıktı ovi racing.sonra ekranda titreme flan oldu kendi kendine maps racing flan açtı ama işlemiyodu hiçbişey.dondu kaldı.kapatma tuşuna bastım kapanmadı.bataryayı çıkarttım taktım sim kart flan..açıyorum telefonu beyaz ekran nokia yazısı çıkıyo donup kalıyo.kapatıp şarja taktım.yine aynı ekran çıkıyo.ayrıca şarja takınca girişin yanında beyaz bi ışık var oda yanmıyo.yardım ederseniz sevinirim
hafıza kartını çıkar öyle aç..sonra hafıza kartını takıp biçimlendir,programları yeniden kur..