5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ramazan_yıldız

Üye
Merhabalr bende yeni 5800 aldım aam tel daha gelmedi telefondaki navigasyon ücretli mi netten sıfır aldım sınırsız ovi maps diodu bu ne işe yarıyor kullananlar varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim...

intoman

intoman

Üye
bütün dahili gps alıcılı nokia larda sınırsız navigasyon var arkadaşım ovi maps yüklemen lazım ...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dahili gps var.ama sesli navigasyon ücretliydi.ama artık nokia ovi mapsla ömürbillah beleş kullana bilirsin.

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
ustad hayırlı aksamlar .. ben uzun zamandır kararsızdım bu v40 ı yuklemek icin ama bugn cesaretimi toplayıp kurdum bunu.. ancak soyle birsey oldu, msj yazarken 4 çeşit yazma secenegi veriyodu onceden.. el yazısı ile yazma alfa sayısal yazma ve qwerty tam ekran ve yarım ekran die.. ancak smdi tam ekran qwerty yok :S onu nasıl duzeltebilirim varmı bir yolu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mesaj yazarken telefonu yan çevirirsen tam ekran klavye çıkar..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
cok saolasın ustad.. otrup kara kara dusunmeye baslamıstım nasıl duzelicek bu die biliyorum cunku yeni versiyonu eski versyona cevremyoruz icim cız etmeye baslamıstı :) tekrar saolasın ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

emrevale

emrevale

Üye
telefonun konumlama yönetmlerini sadece tümleşik gps yaptım
ama dışarda sokakta olmama rağmen bi türlü gps verisi alamadım
(yaklaşık 4 5 kez denedim, devamlı kapalı alanlarda gps kötü çalışır uyarısı verdi)
sorun ne olabilir ? teşekkürler şimdiden...

merkez9

Üye
s.a
arkadaşlar ben daha yeni nokia 5530 aldım. bu telefonla nasıl film izlerim ve navigasyonu nasıl kullanabilirim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

b_o_n_e

Üye
ARKADAŞLAR 5530 un güncellemesi warmı elinizde 20.00 sürümü yüklü hala msj yayzarken ı gibi kareakterlerde kasıor ne yapmamız lazım

echb0x

Üye
Arkadaşlar bir Sorum olacak . Ben bugün telefonuma güncelleme yaptım ama sonra telefon aşırı kasmaya başladı .
Bu yüklediğim güncellemeyi geri silme olanağım varmı ? yardım bekliyorum teşekkürler

Telefon N97 Mini

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona hard format at..ilk sayfada resimli anlatım var..

intoman

intoman

Üye
bu arada nadir abi 5800 5530 ve n97 fun club açıyorsun i900 kullanıyorsun ne iş :hmmm

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
telefonun konumlama yönetmlerini sadece tümleşik gps yaptım
ama dışarda sokakta olmama rağmen bi türlü gps verisi alamadım
(yaklaşık 4 5 kez denedim, devamlı kapalı alanlarda gps kötü çalışır uyarısı verdi)
sorun ne olabilir ? teşekkürler şimdiden...

kardes eger v40 ı kurmadıysan navi kodunu duzelticeksin .. ilk sayfada anlatılıyor nasıl yaptıgın.. yok eger v40 ise surumun o zamn nokianın kendi sitesinde ucretsiz navigasyon map ı var onu kur tamamiyle ucretsiz olucaktır... ve soyle birsey de var ilk kez baglanırken biraz bekliyorsun hemn baglanmıyor 10 dakika 20 dakika belkide daha fazla .. ama ilk bağlanıştan sonra bir dakika icerisinde bağlanıyor ;) umarım yardımcı olabilmişimdir

--------------- Ekleme ---------------

bu arada nadir abi 5800 5530 ve n97 fun club açıyorsun i900 kullanıyorsun ne iş :hmmm

aa evet yeni farkettim bende bunu.. ustad hayırlı olsun yeni telefonun :) omnialı olduguna gore bizi yarı yolda brakmazsın umarım hehe

ultras27

ultras27

Üye
iyi günler mesaj yazarken metin uzadıkca hız azalıyor ekrana gec gelıyor yazılar ne yapmam gerekır 5530 kullanıcısıyım sımdıden herkese tesekkrler.._?

toligargala

toligargala

Üye
iyi günler mesaj yazarken metin uzadıkca hız azalıyor ekrana gec gelıyor yazılar ne yapmam gerekır 5530 kullanıcısıyım sımdıden herkese tesekkrler.._?

yeni versiyonu yüklemen lazım telefonunun versiyonu kaç(yazılım sürümü)...veya yazma dilini ingilizce yap büyük ihtimal sorun çözülür

ultras27

ultras27

Üye
@Toligargala ilgin içn saol kardes..

sürümü nerde yazıyor acaba _?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yıldız kare 0000 kare yaparsan görürsün..