5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
verildi canım..

sadoes

sadoes

Üye
:sopa::sopa::megafon:
telefon bekleme modunda ekrana sürekli resimdeki uyarı gelip duruyo.nasıl kapatabilirim.telefon ingilizce biraz kurcaladım ama bulamadım önceden yoktu 1-2 gündür oldu. biyerleri kurcalamıştım ama geri bulamadım.yardım ederseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

cancel diyorum gidiyor.hemen geri geliyor..bidaha cancel diyorum.ondan sonra gelmiyor bisüre.ama her tuş kilidi açtığımda karşıma geliyor.telefonum n97mini

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
settings/connectivity/derstinations a gir ne kadar bağlantı varsa sil sonra çık ordan hemen destinatios da admin settings var oraya gir packet data yı aç when needed ı seç..sonra çık..

sadoes

sadoes

Üye
settings/connectivity/derstinations a gir ne kadar bağlantı varsa sil sonra çık ordan hemen destinatios da admin settings var oraya gir packet data yı aç when needed ı seç..sonra çık..

denicem hocam inşallah olur.teşekkürler:oke:

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
nadir abi 0586819 bu kodla güncelleme yapmanın yararları neler?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu navi kodu navigasyon bedava oluyor..

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
peki telefona bi zararı varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
niye zararı olsun ki? senin telefonununda kodu var bu da öyle bir kod işte..

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
tamam abi teşekkür ederim güncelledim şimdi peki şimdi navigasyonu kullanabiliyormuyum bedava?

suat__2006

suat__2006

Üye
nadir abi sen hangi navigosyon programı kullanıyosun?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

sertacksk

sertacksk

Üye
arkadaslar bi tane mp4 player verebilirmisiniz bana yaaa cepte dizi izlemek istiyorum altyazılı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
smart movie var programlar bölümünde onu kur..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Benim Bir sorum olacak arkadaşlar versiyonu 31.0.101 yaptım fakat benim 5800 kırmızı ykseltme yaparken mavi 5800 code ile yaptım şimdi temam mavi oldu ben kırmızıya nasıl geçebilirim yani arayüz eskisi gibi kırmızı olsun istiyorum bunun yolu varmı?

aynı sorun başıma gelmişti...navi code yerıne red code ile tekrar güncelle ve telefonun guncellemesı bıtınce hard format at tamamdır kardeşim....

sertacksk

sertacksk

Üye
nadircim kurdum programı ses var görüntü var ama altyazı göstermiyo format factory ile altyazı gömdüm .??sorun nerde olabilir

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Nadir abi bndede söyle sorun var..Smar Movieyi yükledikten sonra uygulamalardan acıyorum programı videolar geldiği gibi program kapanıor..acıyorum 5 sn sonra kapanıor program..Neden Olabilir acaba :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum bilen arkadaşlar yardım eder..ben denemedim hiç..