Nadir
Emekli Yönetici
hayır şu an kendi telefonunun kodu duruyor değil mi? ama bence güncelle değişik şeyler olabilir..Türkiye'ye özel değişiklikler olabilir ben de deneyeceğim..Güncellemesem Problem Yaratırmı NadiR?
hayır şu an kendi telefonunun kodu duruyor değil mi? ama bence güncelle değişik şeyler olabilir..Türkiye'ye özel değişiklikler olabilir ben de deneyeceğim..Güncellemesem Problem Yaratırmı NadiR?
hayır şu an kendi telefonunun kodu duruyor değil mi? ama bence güncelle değişik şeyler olabilir..Türkiye'ye özel değişiklikler olabilir ben de deneyeceğim..
orjinal kodun kayıtlı ise evet güncelleyebilirsin..biraz önce bana da nokia dan mesaj geldi ..yazılımınızı güncelleyin diyor..v40 güncellemesini yaptım fakat blue oldu ..şimdi türkiye güncellemesiyle orjinal red v40 yükleyebilirmiyim?
olur mu canım benim eski telefonun kodu da oydu v31 yüklüydu bu v40..0579269 daha v40 gelmemıs kı daha banada mesaj geldı ne olabılırkı
hayır dedıgım v40a code 0579269 a daha yuklenmemıs cunku baktım desteklenen yazılım zaten var dıyorolur mu canım benim eski telefonun kodu da oydu v31 yüklüydu bu v40..
yaparsın kırmızı codu bulup tekrar yükleufukcan ..bende akıllık edip önceden v40 yükledim ..ama blue yüklemişim..şimdi orjinal red v40 yapabilirmiyim telefonu