5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

smpyncn

Üye
telefonu usb ile bağlarken depolama ile değilde pc suite modunda bağlan canım..depolama modunda pc hafıza kartını kullandığı için diğer dosyalrı kullandırmıyor..
tmm abi saolasın

curtiss

Üye
beyler n97 kullanıyorum sorun cıkıyor ve paso hard format atıp duruyorum telefonun rengi siyah altında biraz çiizik var evkurdan aldım nokia'ya cihaz degisimi nasıl yaptırabilirm beyaz rengini 0 bi n97 almak istiyorum alet sorunlu olabilir yardım edin lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım faydalı olduysam ne mutlu bana..

_gambit_

_gambit_

Üye
1ay olmadıysa değiştirebilirsin.Götür fişi taldığınyere değişir

mertcan585800

mertcan585800

Üye
benim 5800 v30 da güncelleme v31 i görüyor güncellesem sorun çıkarmı yani v31 sorunlu die yazan bi kaç forum görmüştümde ondan soruyorum:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam tersine en sorunsuz sürümdür..v40 ı yüklesene..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
nadir abi çok denedim de başarılı olamadım v31 i yükliyim ondan sonra v 40 denicem olursa tabi bu arada bilgin için saol yoksa güncellemeyi iptal etcektim bişi olcak die :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok canım sakın iptal etme başladıysa bitir ama farketmez doğrudan v40 yükleyebilirisin..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
v40 yüklerken usb sorunuyla karşılaşıorum inş bunda öle bi sorun olmaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne gibi sorun?

mertcan585800

mertcan585800

Üye
yani sanki usb yi çıkarıyor takıyormuşum gibi sesler geliyor sonrada güncelleme yarıda kesiliyor. int cafedede denedim aynı sorun

--------------- Ekleme ---------------

off v31 de olmadı usb sorunu çözüm yokmu yaf

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya birde windows 7 olan bir pc de dene..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
şuan hiç bi tanıdığımda windows 7 yok başka bir şekilde olmazmı:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneyeceksin başka çare yok..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
ya aslında hiç evde uğraşmamda nokıa shopa gittim bana 10-20dk lik işi en az 2 günde güncelleriz dedi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onlarda seni başlarından savmışlar..

gsad

Üye
ya aslında hiç evde uğraşmamda nokıa shopa gittim bana 10-20dk lik işi en az 2 günde güncelleriz dedi.
bana da aynısını dediler arkadaşım başka yere gittim 20 dakikada halletti adam.nokia bunları özellikle mi seçiyorlar bilmiyorum:off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bana da aynısını dediler arkadaşım başka yere gittim 20 dakikada halletti adam.nokia bunları özellikle mi seçiyorlar bilmiyorum:off:
nokia shopların gözü tok anlaşılan..:ehe

fuqollo

Üye
Nadir kardeş Nemesis denen uygulamayla product değişip güncelleme yapılıyor. Phoenix'e ne gerek var anlayamadım. Çok sağolasın :evet:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir kardeş Nemesis denen uygulamayla product değişip güncelleme yapılıyor. Phoenix'e ne gerek var anlayamadım. Çok sağolasın :evet:
canım Nokia Software Updater bazen çalışmıyor bu durumlarda en garantisi Phoenix oluyor..:oke: