5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam 2 gün sonra gelecek..ben sana gönderir nasıl sertifika yapacağında yardımcı olurum..

white_prince

white_prince

Üye
Allah razı olsun.. kardeş çok saoll ellerine sağlık senden haber bekleyeceğim... Allah'a emanet ol..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil nete fazla giremiyorum dediğin için yaptım ve tek sana yaptım..

white_prince

white_prince

Üye
Çok saol zaten fazlada kalamıyorum gideceğim.. Tekrardan Allah razı olsun...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iyi akşamlar..

white_prince

white_prince

Üye
Sanada...

vj_sinan

vj_sinan

Üye
hard format attım ve hafıza kartımı biçimledim ama haritaları geri nasıl getircem ?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
yedekleme almadıysan ovi suite ile haritaları yükle

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
evet arkadaşım telefonu bağlayaıp zaten otomatik sağ tarafta var yükleme butonu..

hello001

Üye
hard format nasıl atılır yardımcı olabilcek birileri warmı ?5800 güncelledm v40 a hiç memnun deilim performansını tam anlamıyla görmek için hard formatmı atmak lazm yardıcı olabilcek warmı?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
kırmızı tuş+yeşil tuş+kamera tuşu+telefonu açma tuşuna basılı tutucaksın telefon açılana kadar pin isteyne kadar telefon kapalı iken sonra pini girip ülkeni seçeceksin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dur bunu ilk sayfaya ekleyim bari çok soruluyor..

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
Selam beyler kolay gelsin herkese
Benim sorunum v40 ı goremıorm nokia software de we phoenix ten yapmaya calısıorm fakat kafama takılam bi şey war
Bu arada NNS ile de kodu değiştirip denedm fakat yine gorunmuyor v40 guncellemesi
Nadir arkadaşımız acıklamada ''Telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun'' demiş bu işlemi nasıl yapıcaz
Bide Navifirm den ülke kodunu bulamıorm yardımcı olurmusunuz lutfen
Navifirm de telefonu secıorm guncellemeyı secıorm fakat daha sonra sağ tarafta çıkan yerde Turkey ıle ılgılı bişey göremedim maalesef :S

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar nokia maps içinde garmin gibi ücretsiz gps yapmanın bi yolu varmı

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
Selam beyler kolay gelsin herkese
Benim sorunum v40 ı goremıorm nokia software de we phoenix ten yapmaya calısıorm fakat kafama takılam bi şey war
Nadir arkadaşımız acıklamada ''Telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun'' demiş bu işlemi nasıl yapıcaz
Bide Navifirm den ülke kodunu bulamıorm yardımcı olurmusunuz lutfen
Navifirm de telefonu secıorm guncellemeyı secıorm fakat daha sonra sağ tarafta çıkan yerde terkey ıle ılgılı bişey göremedim maalesef :S

arkadaşım dil kodunu değiştirmen gerek bunun için 1.sayfadaki 9.mesaja bak ordan dil kodunu değiştiriğ software updater ile güncellersin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar nokia maps içinde garmin gibi ücretsiz gps yapmanın bi yolu varmı
nokia yeni navigasyon harita programı sundu http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...retsiz-yaya-ve-surucu-navigasyonu-299237.html

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende ilk sayfada anlattım derim..bu daha kısa cevap olur..:ehe

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
telefonu navi koduyla güncelledim şimdi sadece tümleşik gps yi şeçince kontör gitmeyecek yani ?