5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Olmuyor :( ovi ile de denedim nsu ile de denedim phoenix ile de denedim yine aynı sey .. tam guncellemeye baslayınca telefon kapanıyor sonra yine acılıyor ve ekranda usb ile baglantı kesildi die uyarı veriyor yeniden dene diyorum yine aynı şey oluyor :( :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim nss ile product kodunu değiştir..phoenix ile olur..neden olmasın ki?

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
telefon tam yukleme sırasında kendisini kapatıyor :( ve bağlantı koptu diyor :S :S

--------------- Ekleme ---------------

acaba format atsam telefona bi faydası yada bi değişiklik olr mu ? yoksa direk servise mi götürsem ? ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş başka pc de deneme imkanın var mı? product kodunu nss ile değiştir başka bir pc de nsu ile dene..oda olmazsa bir nokia shop a götür orda güncellerler..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
nss programı ile product kodunu dun aksam girmstm ancak olup olmadıgını bilmiyorum nerden ve nasl bakabilirim ona ?? .. baska pc den su an icin yok yarn baska pc den de deniycem eger olmazsa dedigin gibi nokia shop a goturup orda yaptırıcam peki ucret alırlar mı orda ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nss den o büyütece basıp telefon bilgilerine bakarsan değiştirip değişmediğini görürsün..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
peki nokia shop ta guncelleme yaptrmak icn herhangi bi ucret isterler mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır istemiyorlar...

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
peki üstad saolasın ..

draw1907

draw1907

Üye
Scalado AB Autorama s60v5 For Nokia 5800 bu programı bulabilirmiyiz acep?forumda varda benmi bulamadım yoksa?
yardımcı olursaniz teşekkürederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
akşam bakarız olması gerekiyordu..

baran0057

baran0057

Üye
Merhabalar sızı tebrık ederım
ben nokıa ovı programının guncellemesını yaptım ama sonradan telefonum tamamen ıngılızce dıle donustu sızın verdıgınız turkce yazılım programını yulmemem bu problemı cozermı telefoncuya getırdım yaparız dedı ama ıcındekı tum bılgıler sıfırlanır dedı yanı telefonu ılk aldıgım gune getırecekler:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar sızı tebrık ederım
ben nokıa ovı programının guncellemesını yaptım ama sonradan telefonum tamamen ıngılızce dıle donustu sızın verdıgınız turkce yazılım programını yulmemem bu problemı cozermı telefoncuya getırdım yaparız dedı ama ıcındekı tum bılgıler sıfırlanır dedı yanı telefonu ılk aldıgım gune getırecekler:)
yapılan her yeni güncellemede telefonda krulu olan bütün programlar ve bilgiler gider pc suite ile yedek alırsan birşey olmaz,hafıza kartındaki bilgilere ve sim kartındaki bilgilere birşey olmaz yine..

--------------- Ekleme ---------------

Scalado AB Autorama s60v5 For Nokia 5800 bu programı bulabilirmiyiz acep?forumda varda benmi bulamadım yoksa?
yardımcı olursaniz teşekkürederim.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...orama-s60v5-panoramik-fotograflar-275203.html burdan indirebilirsin..

emreemrebjk

Üye
arkadaşlar 5530 da youtubedan video izlemek için ne yapabilirim? skyfire var ama o da 5530da çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
arkadaşlar 5800 için yeni güncelleme ne zaman çıkacak??? ve artık facedeki videoları izleyebilecekmiyiz

sampi34

Üye
5800 telefonuma msn indirmek istiyorum ne yapmalıyım

sampi34

Üye
5800 msn kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim