sana öyle geliyor ama eski sürümde olan birçok sorun düzeltiliyor..az önce v31 sürümünü yükledim telde en ufak bir degişiklik yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ereader verdim onu indirip kur..mobireader uyumsuz..merhaba,
mobireader diye bir program yükledim telefonuma(5800) büyük bir program 2 mblık felan e-book ları okuyabilmek için fakat hiçbir şeyi açamadım yani programı kullanamadım acaba bu program hangi dosyaları açıyor bilginiz var mı?
bir de .lit uzantılı dosyaları telefonumda nasıl açabilirim?
teşekkürler...
selam kardesler
n97 rm-507 jenerasyonuna rm-505 yukeldim yaklasik 1 ay sorunsuz calisti.ama 1 ay sonunda telefonun sag hoparloru patladi galiba.ses alamiyorum hard soft format nafile. ayrica isletim sistemi surekli hatalar veriyo kilitleniyor falan. format atmaktan biktim tele
simdi rm-507 ye donmek istiyorum. telin versiyonu 20.0.019
phonixte versiyon dusurmek yok onu biliyorum ama ayni versiyonu atabilir miyim ?
birde phonixten firmware indirme islemi onasil oluyor ?
kardeşim telefonunun product kodunu orjinaliyle nemesis suite programıyla değiştir..sonra Nokia Software Updater ile yeniden versiyon yükle..deneyen yok galiba ?
ereader verdim onu indirip kur..mobireader uyumsuz..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar uzun zamandır youtube ve diğer sitelerden video seyretme sorunu yaşanıyordu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-web-browser-youtube-video-izleme-287838.html dün verdiğim bu programla bu sorun çözülmüştür dikkatinize..