5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navi kodunu kullan...bir sorun olmaz ayrıca navigasyon bedava oluyor..

biyonik61

Üye
az önce v31 sürümünü yükledim telde en ufak bir degişiklik yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım..pc yi yeniden başlat..program başlatta görünür..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
sayfa 1 deki anlatımdan ya yanls anladım birseyleri yada beceriksizligimden yapamadım..
şimdi ilk once phoenix i indirdim ve cclean ile pc yi temzledkten sonra onu kurdum, daha sonra nss isimli programı indirip kurdum, şu an da firmware' linklerini indiriyorm .. buraya kadar eksik yaptıgım bisey var mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam yalnız nss niye indirdin? product kodunu mu değiştireceksin?

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
0587676 Euro2 Turkey Navi şu kodu yazmak icin NSS gerekmiyorumu ? yani gereği yok mu nss nin ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam nss gerekiyor..

biyonik61

Üye
v40 versiyonu 19 aralıkta cıkacak deniyodu bu gidişle cıkyacak herhalde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sabırlı olun arkadaşlar çıkar..

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
selam kardesler

n97 rm-507 jenerasyonuna rm-505 yukeldim yaklasik 1 ay sorunsuz calisti.ama 1 ay sonunda telefonun sag hoparloru patladi galiba.ses alamiyorum hard soft format nafile. ayrica isletim sistemi surekli hatalar veriyo kilitleniyor falan. format atmaktan biktim tele

simdi rm-507 ye donmek istiyorum. telin versiyonu 20.0.019

phonixte versiyon dusurmek yok onu biliyorum ama ayni versiyonu atabilir miyim ?

birde phonixten firmware indirme islemi onasil oluyor ?

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Olmuyor :( ovi ile de denedim nsu ile de denedim phoenix ile de denedim yine aynı sey .. tam guncellemeye baslayınca telefon kapanıyor sonra yine acılıyor ve ekranda usb ile baglantı kesildi die uyarı veriyor yeniden dene diyorum yine aynı şey oluyor :( :(

llakin1907

llakin1907

Üye
merhaba,
mobireader diye bir program yükledim telefonuma(5800) büyük bir program 2 mblık felan e-book ları okuyabilmek için fakat hiçbir şeyi açamadım yani programı kullanamadım acaba bu program hangi dosyaları açıyor bilginiz var mı?
bir de .lit uzantılı dosyaları telefonumda nasıl açabilirim?
teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba,
mobireader diye bir program yükledim telefonuma(5800) büyük bir program 2 mblık felan e-book ları okuyabilmek için fakat hiçbir şeyi açamadım yani programı kullanamadım acaba bu program hangi dosyaları açıyor bilginiz var mı?
bir de .lit uzantılı dosyaları telefonumda nasıl açabilirim?
teşekkürler...
ereader verdim onu indirip kur..mobireader uyumsuz..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar uzun zamandır youtube ve diğer sitelerden video seyretme sorunu yaşanıyordu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-web-browser-youtube-video-izleme-287838.html dün verdiğim bu programla bu sorun çözülmüştür dikkatinize..

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
selam kardesler

n97 rm-507 jenerasyonuna rm-505 yukeldim yaklasik 1 ay sorunsuz calisti.ama 1 ay sonunda telefonun sag hoparloru patladi galiba.ses alamiyorum hard soft format nafile. ayrica isletim sistemi surekli hatalar veriyo kilitleniyor falan. format atmaktan biktim tele

simdi rm-507 ye donmek istiyorum. telin versiyonu 20.0.019

phonixte versiyon dusurmek yok onu biliyorum ama ayni versiyonu atabilir miyim ?

birde phonixten firmware indirme islemi onasil oluyor ?

deneyen yok galiba ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar inanın sizin kadar ben de sevindim..

hulisi45

Üye
arkadaslar n97 cer ve dosyası verebılırmısınız