5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
herkeste aynı sorun var. mynet videoda da izleyebiliyosun. sitenin verdiği videoların formatıyla alakalı ama flash 9 desteği malesef şu an için yok. flash9 desteğini de yaparlarsa dadından yinmez artık (:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah v40 da bu sorun halledilirde hepimiz kurtuluruz..

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
İnşallah halledilir şuanki güncel versiyon nedir?
Benimki şuan v30.0.011 de.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
31.0.101 şu anki en son sürüm.

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
Güncelliyeyim o zaman teşekkür ederim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burakçığım nasıl güncelleyeceğini biliyor musun?:ehe

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
Kabloyla bilgisayara bağladım telefonu Nokia Software Updater programıyla güncelliyeceğim değilmi :) ?

ayrıca

yardıma ihtiyacın olursa burda herkes yardım etmeye hazır kardeşim (: istersen pm de atabilirsin. :oke:
teşekkür ederim epzilonom :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet doğru..:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun Burakçığım..

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
Teşekkür ederim :)

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Arkadaşlar benim telefonum 5800 .. updater ile guncellemeyi yaparken telefon kendiliginden kapanıyor ve kapalı oldugu icin guncellemeyi yapmıyor kablo takılı degil diyor .. ve bu surekli boyle oluyor.. bir yardımcı olabilirmisiniz bana ? ...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
telefondan güncelleme yapmayı denedin mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefonum 5800 .. updater ile guncellemeyi yaparken telefon kendiliginden kapanıyor ve kapalı oldugu icin guncellemeyi yapmıyor kablo takılı degil diyor .. ve bu surekli boyle oluyor.. bir yardımcı olabilirmisiniz bana ? ...
ilk sayfada phoenix programı var onu pc ye kur güncelle..ya da başka bir pc de updater ile güncellemeye çalış..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
telefondan güncelleme yapmayı denedin mi?
telefondan bağlamtı başarısız dedi her seferinde.. daha sonra updater i kurup oyle denedim en az 5 sefer denemişimdir ama yok her seferinde telefon kendiliginden kapanıyor ve yukleme iptal oluyor...

--------------- Ekleme ---------------

ilk sayfada phoenix programı var onu pc ye kur güncelle..ya da başka bir pc de updater ile güncellemeye çalış..

son carem phoenix su an onu indiriyorum birazdan iner.. birde oyle deniycem umarım duzelir ..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
nadirin bahsettiği yönemle yapman lazım phoenix programıyla flaşla ve sonra güncelle. konuyla ilgili bilgiyi forumda en ince ayrıntısına kadar bulabilirsin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başka bir bilgisayarda deneme imkanın yok mu?

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
siz burdayken sorayım.. bu Navi guncellemesinde navigasyon ucretsiz deniyor.. benim telefonum mavi acaba bunu kursam bi sorun olr mu yoksa benimde blue yi mi kurmam gerekiyor ?

--------------- Ekleme ---------------

başka bir bilgisayarda deneme imkanın yok mu?
şu an için yok :( acaba şarjı az o yuzden mi kapanıyor die dusundum 2 saat once şarja koydum ve şarjı tamamen doldu ancak yine aynı sorun kendi kendine kapanıyor telefon ..