5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

AhmetOktay

Üye
Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın....Hiç bir şekİlde ürün kodu çıkmıo telefonda baqlı pc.ye ne yapmam qerekioo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın....Hiç bir şekİlde ürün kodu çıkmıo telefonda baqlı pc.ye ne yapmam qerekioo
manuel olarak yandaki yerden seçmen gerekecek.otomatik bulmayı kapatıp kendin ilk sayfada verdiğim kodlardan birini seçebilisin.. sonra güncellemeye başla..

AhmetOktay

Üye
manuel olarak yandaki yerden seçmen gerekecek.otomatik bulmayı kapatıp kendin ilk sayfada verdiğim kodlardan birini seçebilisin.. sonra güncellemeye başla..

hiç kodda çıkmıo kii seçeyimmm başka yolu yokmuu

typerremzi

Üye
n73 ünmü sesi daha çok çıkıyor yoksa 5800 ınmı

AhmetOktay

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır yine bir hata var..

AhmetOktay

Üye
0559083 Euro2 Turkey Red bunu yapmışım yanLışLıkLa ama bu deiLde dieriymiş yani bu oLan 0579269 Euro2 Turkey Red buda o Listede yok kafayı yedirtcek bu aLet yaa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0559083 Euro2 Turkey Red bunu yapmışım yanLışLıkLa ama bu deiLde dieriymiş yani bu oLan 0579269 Euro2 Turkey Red buda o Listede yok kafayı yedirtcek bu aLet yaa
kardeş farketmez orda Turkey hangi kod seninkine uyuyorsa onu seç..

AhmetOktay

Üye
kardeş farketmez orda Turkey hangi kod seninkine uyuyorsa onu seç..

kodu farkLı oLanı denedim oLmuo error verio dier kendi telefonuma ait olan kodda o kodlar arasında yok.. bn böLe bişi qörmedm ya çıldırttı beni,

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kodu farkLı oLanı denedim oLmuo error verio dier kendi telefonuma ait olan kodda o kodlar arasında yok.. bn böLe bişi qörmedm ya çıldırttı beni,
ya kardeşim aynı durum benimkindede olmuştu..kod seninkiyle aynı ordan red kodunu seçtim rahatlıkla yüklendi..peki nemesisle navi kodunu kaydedip nokia software updater ile güncellemeye çalıştın mı?

AhmetOktay

Üye
ya kardeşim aynı durum benimkindede olmuştu..kod seninkiyle aynı ordan red kodunu seçtim rahatlıkla yüklendi..peki nemesisle navi kodunu kaydedip ile güncellemeye çalıştın mı?

ewt çalıştım o da oLmadı.. aynı qüncellemeyi tekrar yüklemeye çalışıo bana yükle diorm yok o da yükLenmio :D

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

bu hatayı verioo..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ewt çalıştım o da oLmadı.. aynı qüncellemeyi tekrar yüklemeye çalışıo bana yükle diorm yok o da yükLenmio :D

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

bu hatayı verioo..
peki telefonun hackli mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa çok ilginç kesinlikle bir yerde hata var..usb bağlantılarını falan tam yaptın mı genellikle küçük bir hatadan olmuyor..

AhmetOktay

Üye
yaa çok ilginç kesinlikle bir yerde hata var..usb bağlantılarını falan tam yaptın mı genellikle küçük bir hatadan olmuyor..

yaptım abicim yapmam mı yaa şuan bunaLıma qirdim beynim döndü yok olmuo sabahtan beri muhabbeti araştırıorm yapmaya çalışıorm senn yazdıklarınıda harfiyen uyquladım yok yine olmuo