5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erkantan2000

erkantan2000

Üye
resim çok küçük hata ne anlayamadım? hafıza kartına atıpda ordan yüklesen..

Arkadaşım direk hafıza kartına da attım olmadı.PC suite üzerinden de denedim olmadı.Güncelleştirme hatası diyor.Telefonum 5800XM navi ile dediğin gibi güncelledim.verdiğin maps i aldığım sertifika ile güncelledim.sorun ne olabilir??? şimdiden sağol yardımların için.Allaha emanet ol

AhmetOktay

Üye
ArkadaşLar bnm 5800 yazıLım sürümümde V30.0.011 yazıyor..v31.0.011 olarak qünceLLediqimde sertifika hatası ve flashları açamama konusu ortadan kalkar mı normalde youtube uyqulaması ile videoları seyredebiliorm..yardımcı olursanız sevinirim..

A1234567A

A1234567A

Üye
Zenginler Fun Clup :kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ArkadaşLar bnm 5800 yazıLım sürümümde V30.0.011 yazıyor..v31.0.011 olarak qünceLLediqimde sertifika hatası ve flashları açamama konusu ortadan kalkar mı normalde youtube uyqulaması ile videoları seyredebiliorm..yardımcı olursanız sevinirim..
güncelleme ile mesaj yazmdaki problem ve şarj problemi kalkar ve bizim bilenediğimiz bir sürü eksiklikler düzeltilir..sertifika problemi versiyon yükseltme ile ilgili değil sitede birkaç arkadaş nasıl sertifika alınacağını anlatmış bir defalığına alıp 3-4 yıl kullanıyorsunuz..flashları açmamaya gelince benim vermiş olduğum vtap programını kurup videoları seyredebilirsin..

--------------- Ekleme ---------------

Zenginler Fun Clup :kop:
lütfen bu gibi yazıları buraya yazmayalım..sorunun varsa söyle yardımcı olmaya çalışalım yoksa yazma lütfen..500 tllik telefonla zengin olunmaz canım..

AhmetOktay

Üye
güncelleme ile mesaj yazmdaki problem ve şarj problemi kalkar ve bizim bilenediğimiz bir sürü eksiklikler düzeltilir..sertifika problemi versiyon yükseltme ile ilgili değil sitede birkaç arkadaş nasıl sertifika alınacağını anlatmış bir defalığına alıp 3-4 yıl kullanıyorsunuz..flashları açmamaya gelince benim vermiş olduğum vtap programını kurup videoları seyredebilirsin..

vtap programıda var ordanda açıormda meseLa web.den bbi siteye qirdiqimde ordaki videoları açamıorm flash proqramı ister qibi bi hali var flash lite.3.1 de yeni qüncelledim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

vtap programıda var ordanda açıormda meseLa web.den bbi siteye qirdiqimde ordaki videoları açamıorm flash proqramı ister qibi bi hali var flash lite.3.1 de yeni qüncelledim
vtap programı sitelerdeki bütün videoları tarar ve sana sunar..flash lite istiyor evet ama flashın bir fonksiyonu yok..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya şimdi bnm anLamadıqım bi konu var sende 5800 kullanıcısın qördüqüm kadarıyLa sen webden qirdiqinde videoLarı açabiLio musun fLash desteği istemeden açamıosan demekki açıLmıodur zorLamanın anLamı yok ufak tefek programLardan yaparız bişeyLer..
kardeşim ben 6 aydır kullanıyorum o kadar yerli ve aybancı siteyi tarıyorum bu sorunu çözen yok ancak vtapla çözülüyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet kardeş dediğini yaptım sadece haritayı cities klasörüne attım oldu.Navgasyon tamam sayende çok sağol.
Ne varsa memleketin ögretmenlerinde var.Gözümüz arkada değil çocuklarımız emin ellerde.
Sağlıcakla kal.Allaha emanet ol...
çok teşekkür ettim canım..birşey değil..çocuklarınız önce Allah'a sonra bizlere emanet gözünüz arkanızda kalmasın..

aulu

Üye
Ben de bir öğretmen olarak nadir hocam'a tüm kalbi duygularımla katılıyor, erkantan kardeşe ve tüm herkese allah'ın izniyle gözünüz arkada kalmasın diyorum...

yasamali

yasamali

Üye
slm arkadaslar benim sorum evdeki walnimi kullanirken telefonumu wlanla baglamadan önce herzaman hatsiz tercihinde kullaniyorum korkuyorum cünkü wlanla deil kartimla girerim diye bunun bir önlemi varmi sadece walnla girmek icin

drmmr14

Üye
slm arkadaslar benim sorum evdeki walnimi kullanirken telefonumu wlanla baglamadan önce herzaman hatsiz tercihinde kullaniyorum korkuyorum cünkü wlanla deil kartimla girerim diye bunun bir önlemi varmi sadece walnla girmek icin
Hiç bir sıkıntı olmaz gönül rahatlığı ile girebilirsin eğer kafana takılıyorsa internet wap ayarlarını sil

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

nurettin1971

Üye
n97 mini klavye sorununu cözme yolu varmı acaba.(y )basınca z,(z)basınca y cıkıyor.simdiden teşekkrler