5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilmiyorum canım epeydir kullanmıyorum..

haklısın abi bir de phnx'i indremiyorum rapid hata veriyor bilgin olsun. bulabileceğim bildiğin bir yer var mı abi özelden yazabilir misin?

mesaj yazarken q klavye yok sadece el yazısı,küçük q klavye ve numarik tuş yakımı var....tam ekran q kalvye yok

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan çıkıyormuş..

vark arkadaşım var hemen kötüeleme sola yatır telefonu birde o zaman bak varmı yok mu

tamam bişeyi kötülediğimiz yok celallenme deniyoruz işte yavaş yavaş nedir problem

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sakin olun arkadaşlar heyecandan sinirlenmeyin..

Artık skyfireı beklemeye devam edecez. Ne zaman çıkacak ya bu

Emre520

Üye
Arkadaslar 5800 ın son gunceellemesını yapamıyorum yardımcı olabılıcek arkadas varmı ?

nadir abi ve anlayan arkadaşlar bu navifirmde indirdiğimiz dosyaları ne yapacaz bir önceki sürümde nadir abinin vermiş olduğu firmware gibi exe dosyaları gibi değil nasıl yapacam lütfen yardım....

son güncellemeyi yükledim bence süper olmuş sanki yeni bi telefon almışım gibi ama yine nettten video izlenmiyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o sorun İnşallah skyfire ile çözülecek..

nadir abi ve anlayan arkadaşlar bu navifirmde indirdiğimiz dosyaları ne yapacaz bir önceki sürümde nadir abinin vermiş olduğu firmware gibi exe dosyaları gibi değil nasıl yapacam lütfen yardım....
nadir lütfen yardım... bu konu hakkında

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım güncelleme yapacaksan NSU yu denedin mi?

abi bir önceki sürümde hata vermişti güncellemeyi yapmamıştı phoenixle yüklemiştim seninde yardımınla ben nsu ile yapmaz die denemedim deniyimmi abi olmassa yine yardımına baş vuracam...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dene tabii ki..en kolay yolu o..