5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

aynı sorun ıste zaten ılk oyle denedım wlan dan taratıyorm modmeımı buluyor sıfremı yazıyorm baglan dıyorm baglanıyor hersey tmm buraya kadar ıste sorun burdan sonra baslıyor nete baglanamıyorum hata verıyor sayfanın acılması gerekırken ag gecıdı cevap vermıyor dıyor olay bundan ıbaret

bu olay benim bşaıma geliyordu muhtemelen şifreyi yanlış giriyorsun bendede ilk bağlanıyor diyor ve bağlantı kuruluyor fakat internet işlemimi yapamımoyrum

ya degılım kodu yanlıs gıreyım orda yazanı aynn uyguluyorum

elimden gelen birşey yok modemin şifreyi değiştirip dene bakalım birde..

arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bişe sorcam beni 5800 siyah ama sonradan mavi kapak taktılar seviste menüyüde maviye çevirmenn bi yolu varmıdır teşekkürler

bu temayı kullan kardeşim, orjinal mavi teması 5800XM in

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk sayfada Blue kodu olacak onu nemesis ile değiştir yeniden güncelle..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan yeni güncelleme geldi yaptın mı?

gğncelleme işlemini yaptım nemesis blue kod ile deniyorum kinetik scrool var

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni güncellemeyi yükledin..

yok abi daha güncelleyemedim software updaterım hata veriyor onla uğraşıyorum. bu arada 5800ı ben kullanıyorum sen benden çok çok daha hızlısın abi helal olsun valla

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam iyi günlerde kullan..

--------------- Ekleme ---------------

yok abi daha güncelleyemedim software updaterım hata veriyor onla uğraşıyorum. bu arada 5800ı ben kullanıyorum sen benden çok çok daha hızlısın abi helal olsun valla
Hayırdır Gökhan?

SU bağlantı hatası veriyor az önce baya az kalmıştı hata verdi şimdi nss'yle navi kodu yazdım tekrar deniyorum

yine aynı hata :S

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Phoenix yolu gözükmüş Gökhan..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam sen uğraş kolay gelsin..