5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

e guncelle telefonunu orada flash lite i indir

q4li_x

Üye
Bu tür güncellemeden sonra telefonun garanti kapsamından çıkması gibi bi durum varmı?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır zaten bu güncellemeleri Nokia kendisi veriyor..

Bl0ck999

Üye
nokia 5800 da sözlük die bir eklenti var, ancak o eklentiyi calıstırdıgımzda dil cesitleri yuklu değil diyor.. bu dilleri nasıl ve ne seklde yukleyebiliriz paşam bi yardım edebilirmisin ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia nın sitesine gir destek ve yazılımdan 5800 ı seç ordan bulacaksın... burda en altlarda var..

Bl0ck999

Üye
5800 yok ama telefon modellleri arasında :S

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir yukarda tam linki verdim..

Bl0ck999

Üye
saolasın yukledim.. ancak sadece turkce dahil 3 dil yuklenebiliyor buda bir nevi eksik sayılıcaktr.. ama yinede guzel bisey dogru calıstırıyor saolasın

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iyi günlerde kullan..

Bl0ck999

Üye
birde acaba ben mi beceremiyorum yoksa telefonun eksigi mi die dusundugum birsey var..
diger telefonlarda oldugu gibi galeride klasor olusturup resimleri, müzikleri vs.. ayrı ayrı klasorlere atma gibi bir imkanımız var mı ? yani atıyorum yabancı muzikler icin ayrı bir klasor olusturamıyormuyuz galeride ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
galeride olmaz..galeri telefonun hepsini kapsıyor..orda klasör oluşmaz..telefonun ve hafıza kartının menülerinde oluşturabilirsin ancak...

resimler için galeri->görüntü ve vid->seçenekler->klasör seçenekleri->yeni klasör seçeneğinden oluşturabilirsin.. bilgisayara pc suite modunda ya da usb modunda bağlayıp klasör oluşturursan galeri bunu görmeyecektir.

müzik içingaleriden de klasör oluşturamıyorsun malesef. ancak tlfnu usb modunda bağlayıp istediğin şekilde klasörlerini düzenledikten sonra python tabanlı bir program sayesinde telefonun kendi müzikçalarına dosya çaldırma şansın oluyor

ovi streden windows live messenger kayboldu,yukleyemiyorum
aynıı sizdede varmı
anlayamadı
yardımcı olursanız sevinirim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede verdik..

NADİR abi veya ilgili arkadaşlar ben telefonu daha almadım almam cok yakındır fakat bu güncelleme işi cok karışık bi türlü anlayamadım şimdi v31 nerden bulupta nasıl yuklucez hiç bi bilgim yok direk nokianın sitesine girsek ordan nsu indirsek ordaki talimatlara uyarak yapsak dogru olmazmı şimdiden teşekür ederim

gsad

Üye
arkadaşlar telefonu aldığım günden beri her uygun şekilde şarj ediyorum bitmeden takmıyorum ve dolmadan almıyorum ama geçende telefon şarja takılıyken elektrikler gitmiş haberim yok sonradan anlayınca aldım telefonu şarjdan sizce bu bataryaya zarar verir mi ömrünü azaltır mi sadece bir kere oldu.yardım ederseniz sevinirim

agency

Üye
hiç bişey olmaz. Şahsen ben baktım şarz az. sokuyom şarz a çıkarıyom 15 dk sonra ve suana kadar bi sorunla karşılaşmadım.Karşılaşmıyacağım anlamınada gelmez ama o kadar üstüne titremekte anlamsız Sakınan göze çöp batarmış ama tedbiride elden bırakmamak lazım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
katılıyorum o kadar ayrıntılı düşünmeyin..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yeni fw çıkmış...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yeni fw çıkmış...

HURAAAAA sevindim bu habere. Çok sağol Nadir kardeşimmmmmm

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle de olur..