5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

nadir sana bişey sorcam benim telefonunun ekrenında yatay şekilde renkli çizgiler çıktı ekranın tamamında.ve ekranın mürekkebi aktı . teleservice adlı bir yetkili servise götürdüm.115 milyon cam parası istediler..ben yaptırmadım belki başka bir yolu vardır diye..garanti ücretsiz yapar mı acaba???

xraicon

Üye
o zaman navigsayon yuklemek daha mantikli tesekkur ediyorum bide v40 navigasyon olan frimware gelir degil mi simdi bosa kota gitmesin v40 da yapariz artik

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eğer senden kaynaklanan bir durum yoksa teknik servise götür..genelde ekran hataları kullanıcı hatalarına giriyor..sana verilen sözleşmeyi okursan öyle yazar..teknik hatadan kaynaklanan sorunsa belli olur zaten..ben sormuştum dokunmatiğini 65-70 tl arasında demişlerdi..sana çok söylemişler..

Sehzade

Üye
garanti ucretsiz yapar. senden kaynaklanmıyan tum sorunlar garantiye girer...
birde keske alırken cepkask yaptırsaydın..

--------------- Ekleme ---------------

o zaman navigsayon yuklemek daha mantikli tesekkur ediyorum bide v40 navigasyon olan frimware gelir degil mi simdi bosa kota gitmesin v40 da yapariz artik
phoneix le yaparsan sorun olmaz ama nokia suite ile garanti veremem baglantı kesiyor cunku

xraicon

Üye
phoneix le yapmam biraz zor olur pc suite le kolay.pc suite le v31 e guncelledim bi sorun cikmadi.pc suite navi frimware yukleyen oldu mu baglanti kesilmesi niye oluyor diger frimwarelerde boyle bir sorun yokken

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phoneix le yapmam biraz zor olur pc suite le kolay.pc suite le v31 e guncelledim bi sorun cikmadi.pc suite navi frimware yukleyen oldu mu baglanti kesilmesi niye oluyor diger frimwarelerde boyle bir sorun yokken
ben defalarca Nokia Software Updater ile güncelledim..bir sorun yaşamadım..

Sehzade

Üye
ben her yapısımda aynı sorun baglantı kesildi bu yolları takip et ama yine tık yok xS

xraicon

Üye
phoneix le yaparsan sorun olmaz ama nokia suite ile garanti veremem baglantı kesiyor cunku

arkdas boyle yazmista ondan korktum herhangi bir sorun yoksa bende navi edition a güncellerim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkdas boyle yazmista ondan korktum herhangi bir sorun yoksa bende navi edition a güncellerim
sen her yazılana inanma..kendin yap..

Sehzade

Üye
boyle deyince telefona bişey oldu mu yoksa guncelleme olmadi ama telefon calismaya devam mi etti
guncellemeyi yarıda kesiyor genellikle bende bu sorunlar oldu korkma telefonun ucma gibi bir sansı yok
galiba yanlıs anlasıldım

Aranıza yeni katıldım sayılır selam saygı sevgi iyi yıllar 5800 xm yeni aldım ben 31.0.101 güncelledim yeni güncelleme var diyorlar ne derece dogru ovi de bagladım bulamadı ne derece dogru

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aranıza yeni katıldım sayılır selam saygı sevgi iyi yıllar 5800 xm yeni aldım ben 31.0.101 güncelledim yeni güncelleme var diyorlar ne derece dogru ovi de bagladım bulamadı ne derece dogru
hoş geldin öncelikle..şu an telefonun son sürüm zaten..yakında yeni sürüm çıkar o zaman güncellersin..

merhaba oncelıkle su maxıcep 50 msj olmadan olayını cozmek gerek rahatlıkla sızlere sıkıntılarımızı anlatıp yardım bulabılırız

n97 telefonuma yazılımı guncelledım turkceydı sonra ıngılızceye dodu nasıl turkce yapabılırız

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada Türkçe kodları verdim..özellikle Navi kodunu nemesis suite ile güncelle..

selam arkadaşlar,
heryeri didik ddik aradım ama 58o0 daki sorunumun kaynağını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
sorunum gps ile ilgili.
konumlamada sadece tümleşik seçili iken ne nokia map nede ndrive yerimi belirleyemiyor.
ancak sonra konumlama yöntemlerine giriyorum yardımlı gps i açıyorum. yerimi belirliyor. sonra sadece tümleşik seçili kalıyor. yerimi buluyor. böyle kullana biliyorum. taa ki nokia maps yada ndrive dan çıkıp bekleyinceye kadar. ortalama 1 saat gps i pasif halde tutuğumda yine yerimi bulamıyor program ve a-gps açmam gerekiyor. cihaz versiyonu v31. sinirimden öldüm valla neler neler denedim lütfen yardımcı olun.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada Navi koduyla güncelle..

benden de slm millet artık bende sizlerden bırıyım 5800ım var "özelliği olan telefonun mu var derdin var" bunu da sölemek ıstıorm artık emınım zaten bu teknoloji karısık bı iş.. bu arada nadir video sorununu skyfire ile hallettim..ve şöle söyleyım video izlemeyı bırak facebookdan poker bile oynadım peki butun sorunlar ortadan kalktı mı?tabi ki hayır..skyfire da da sorunlar var..su ana kadar karsılastıgım en buyuk sorunu da her zaman programa gırmemesı arada bir server bulamıyor tekrar tekrar denemek gerekıyor ama tabiki programın faydalarının yanında o devede kulak herkese tavsiye ederim ama benım gıbı sertifika felan bılmeyenler ıcın bu programları yuklemek baya zamanlarını alabılır..
bide sana bişey daha sorcam.benim eski telefonum 5610 du..pc suite uzerınden guncelledım kesintı felan da olmadı ama telefon ıng olmustu..onu da aradım ve senın basta verdıgın programı buldum telefonu turkce yapabılmek ıcın..ama istenılen şeylerı yazdıgımda program ceviriyi yapamadı..telefonum ıngılızce kaldı..o yuzden guncelleme olayından biraz cekınıyorum hala telefon v30..ne önerırsın denememı mı yoksa guncellemesem de fazla bise kaybetmicegımı mı?