buraksahin
Üye
garanti ucretsiz yapar. senden kaynaklanmıyan tum sorunlar garantiye girer...nadir sana bişey sorcam benim telefonunun ekrenında yatay şekilde renkli çizgiler çıktı ekranın tamamında.ve ekranın mürekkebi aktı . teleservice adlı bir yetkili servise götürdüm.115 milyon cam parası istediler..ben yaptırmadım belki başka bir yolu vardır diye..garanti ücretsiz yapar mı acaba???
phoneix le yaparsan sorun olmaz ama nokia suite ile garanti veremem baglantı kesiyor cunkuo zaman navigsayon yuklemek daha mantikli tesekkur ediyorum bide v40 navigasyon olan frimware gelir degil mi simdi bosa kota gitmesin v40 da yapariz artik
ben defalarca Nokia Software Updater ile güncelledim..bir sorun yaşamadım..phoneix le yapmam biraz zor olur pc suite le kolay.pc suite le v31 e guncelledim bi sorun cikmadi.pc suite navi frimware yukleyen oldu mu baglanti kesilmesi niye oluyor diger frimwarelerde boyle bir sorun yokken
sen her yazılana inanma..kendin yap..phoneix le yaparsan sorun olmaz ama nokia suite ile garanti veremem baglantı kesiyor cunku
arkdas boyle yazmista ondan korktum herhangi bir sorun yoksa bende navi edition a güncellerim
ben her yapısımda aynı sorun baglantı kesildi bu yolları takip et ama yine tık yok xS
guncellemeyi yarıda kesiyor genellikle bende bu sorunlar oldu korkma telefonun ucma gibi bir sansı yokboyle deyince telefona bişey oldu mu yoksa guncelleme olmadi ama telefon calismaya devam mi etti
guncellemeyi yarıda kesiyor genellikle bende bu sorunlar oldu korkma telefonun ucma gibi bir sansı yok
galiba yanlıs anlasıldım
hoş geldin öncelikle..şu an telefonun son sürüm zaten..yakında yeni sürüm çıkar o zaman güncellersin..Aranıza yeni katıldım sayılır selam saygı sevgi iyi yıllar 5800 xm yeni aldım ben 31.0.101 güncelledim yeni güncelleme var diyorlar ne derece dogru ovi de bagladım bulamadı ne derece dogru
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.htmlmerhaba oncelıkle su maxıcep 50 msj olmadan olayını cozmek gerek rahatlıkla sızlere sıkıntılarımızı anlatıp yardım bulabılırız
n97 telefonuma yazılımı guncelledım turkceydı sonra ıngılızceye dodu nasıl turkce yapabılırız
ilk sayfada Türkçe kodları verdim..özellikle Navi kodunu nemesis suite ile güncelle..merhaba oncelıkle su maxıcep 50 msj olmadan olayını cozmek gerek rahatlıkla sızlere sıkıntılarımızı anlatıp yardım bulabılırız
n97 telefonuma yazılımı guncelledım turkceydı sonra ıngılızceye dodu nasıl turkce yapabılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?