5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Selam arkadaşlar...n97 ye uyumlu video programı arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz...diziport canlıdizi ve facebooktaki videoları izlemek için ve wındows massenger programıda arıyorum...lütfen(

N95 ve N95 8GB modelleri için günecelleme yayınlamış biz hala 5800 için bekliyoruz bakalım daha cok bekliyecezmi

kaynak:

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yayınlanır arkadaşlar niye böyle sabırsızsınız?

Selam arkadaşlar...n97 ye uyumlu video programı arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz...diziport canlıdizi ve facebooktaki videoları izlemek için ve wındows massenger programıda arıyorum...lütfen(

symbian os 9.4 programlar bölümünde bulabilirsin aradigin programlar sitede mevcut ve en iyi destek yine bu sitede facebooktaki videolar icin de vtap diye bir program var onu dene. direkt olarak facebook sitesinden video izlemenin henuz kesin bir cozumu yok.

kardeşim telefonunun product kodunu orjinaliyle nemesis suite programıyla değiştir..sonra ile yeniden versiyon yükle..

tellerin rm kodlari farkli olmasi bir sorun teskil eder mi nsu icin ?
birde phoneixin kendisiyle internet uzerinden firmware download edilebiliyormus. bu islem nasil gerceklesiyor bilen var mi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tellerin rm kodlari farkli olmasi bir sorun teskil eder mi nsu icin ?
birde phoneixin kendisiyle internet uzerinden firmware download edilebiliyormus. bu islem nasil gerceklesiyor bilen var mi
rm kodları dil kodlarıyla uyumlu olarak değişir..phoenixin kendisi firmware download etmez ilk sayfada navifirm adlı bir program verdim onunla telefonunuzun rm koduna göre bakıp firmware indirebilirsiniz..

NoName1

Üye
n97 için ekran koruyucu almak istiyorum. zagg invisible shield. 2 çeşit oldgunu gordum. sadece ön ekran için yada komple telefon için. siz hangisini önerirsiniz. kullanan arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilirlermi. ön ekran için iyi olurda arkası ve yanları için nasıl duruo bilmiorum. plastik üzerinde nasıl duruo acaba.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tüm telefon için olanını al,telefonun her tarafını korursun işte..

arkadaşlar bazıları cep telefonun wireless özelliğini kullanarak msn ni cep telefonundan öalıştığını idda ediyor.bu msn programı nerde bulunur?

en hızlı ve en ilgili destek için teşekkürlerimizi çok görmeyelim hocam çok güzel yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun

kardes benim telde sim kilidi var dolayisiyla sofware özel sürüm buprogram benimteli de update edebiliyor mu egeryapara garantiyi etkiler mi?

callcium

Üye
her modele yeni firmware çıkmaya başladı yakındır 5800 'a

N82'ye de şıktı v35... Bize de gerçekten yakın... Umutlandım bak..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bu aralar çıkıyor yakındır 5800 a..

NoName1

Üye
bu msn programı yüklenmiyor bende. installation doluyor en sonunda tam biticekken installation cancelled diyor. böyle hata alan varmı acaba