5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Hocam KesinLikLe Msj atan birisi değiLim.
Tlfnumun Bazı SorunLarı Var Ve bu Yüzden Format Atmayı Duşunuyorum. Sorum Şu Format Atarsam mevcut Versiyon KaLırmı Yoksa Tekrar GünceLLemem Gerekirmi.
Tlf Hack Li Falan DeğiLdir. Nokia Shopda GünceLLemesini Yaptırmıştım.

hard format atarsan güncelleme gider soft format ı dene öncelikle işe yarayabilir yani fabrika ayarlarına dönüş yap versiyon gitmiyor diye biliyorum daha öncede yapmıştım ama yine de emin değilim iyice bir öğrenmeni tavsiye edebilirim

Veya bir kaçgün daha bekliyeyim en iyisi Nokia Shopa Götüreyim Ben

sen bilirsin tabikide ama soft yada hard format atmak telefonu garanti dışı bırakmıyor neticede, versiyon güncelleştirmesinide kendin yapabilirsin yine de senin kararın kardeşim kolay gelsin iyi geceler

cordex

Üye
arkadaşlar telefonum elime yarın geliyorda programları indireyim dedim ama burda dil kodlarından bahsetmiş ben orasını anlamadım telefonumun dil kodunu nasıl öğrencem veya hangi dil kodu neyi ifade ediyor neye göre yükleyeceğiz biri beni aydınlatabilirmi...

telefonunda eğer son yazılım yüklü değilse ve son yazılımı yüklediğinde eğer dili türkçe olmuyorsa telefonunu bu rm kodları ile güncellemen lazım ama bu işin nasıl yapılacağını bilmiyorsan hiç bulaşma derim servise ver orda halletsinler

cordex

Üye
anladım ilgin için tşk ederim peki türkçe eğer gelmezse hangi rm kodunu kullancağımı nerden anlıyacagım çünkü mesela orda iki red iki blue var basında yazan numaralardan hangisinin benim telime ait oldugunu nerden bilcem diyim veya ..

onlar 1. seri ve 2.seri product kodları en yeni olanını kullanırsan daha iyi olur tabi hatta navi kodunu bile kullanabilirsin ama garanti dışı bırakır bu telefonunu yani telefonuna bişey olurda garantiye götürmek istersen orjinal RM kodunu kullanman gerekir ayrıca red yada blue veya black olması telefon modeline bağlı tıpkı 5800red/blue/black modelleri olduğu gibi

cordex

Üye
çok tşk ediyorum dostum gerçekten güzel aydınlattın agzına saglık benimki mavi olcagına gore mavinin ikincisini yüklemek şart oldu ...

arkadaşlar benim tel v31.0.101 yüklü *#0000# yapınca yazılım sürümü v31.0.101 yazıyor en alta son güncelleme bölümünde güncellenmedi yazıyor bu böylemi olması gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet öyle yazar daima..

n97li

Üye
Arkadaşlar, yeri burası değildir belki ama bir sorunum var. Ben n97 yi gray pazar dan almıştım. Çok şükür tıkır tıkır çalışıyor. Ama Turkcell tarifemi (kamucell) aynen devam ettirdim. 100mb lik paket aldım çünkü hem evde hem işte wireless var. Fakat sürpriz olarak ilk faturam 167 TL geldi. Araştırdım 6 GB internet kullanmışsınız diyorlar. Merak ediyorum nerede bu kadar kullandım. Accuweather diye bi program vardı çoğu zaman ilk açılışta bağlanayım mı diye soruyordu onu kapatmıştım zaten. Bir de bu ndrive i yüklerken öğrendim gps tümleşik gps açık değildi. Yani asisted gps hep açık kalmış acep o o kadar çekmiş midir? Başka nereden bu kadar internet kullanmış olabilir?

v 40.0.001 çıksın artık.... bilgisi olan varmı bu konuda arkadaşlar

hard formatta güncelleme gitmez arkadaşım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiçbir formatla güncelleme gitmez..hangi versiyon yüklendiyse yeni versiyon çıkana kadar o kullanılır..

Burak.Ö

Üye
Arkadaşlar bende yeni 5800 aldım dailymotionda mobile modunda videoları izleyebiliyorum fakat facebookda flash 9 oluyor nasıl çözebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim

onun için henüz tam bi çözüm yok malesef. yeni versiyonla birlikte bekliyoruz bakalım :/

Burak.Ö

Üye
Yani sorun bütün 5800 lardamı yoksa sadece bendemi?