Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bilgisayarında sorun olmuş..telefonunda bir sorun olsaydı çalışmazdı..başka bilgisayardan yapma imkanın varsa nokia software updater ile yap..yoksa pc ne format at..yeniden kur bütün programları..nadir kardeşim öncesinide anlatayım öncelikle size çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim.ilk önce nss ile 5800 telefonumun kodunu navi kodu olarak değiştirmiştim.gecede acele edip nokianın software updater ı ile güncelleme baktım versiyon 31 i bulunca buradan yapayım dedim.indirme yaptı ve kuruluma geçince bağlantı kablosu sürücüsü eksik dedi ilerleme yapmadı.bu arada sürekli olarak driver arama yazısı çıktı.en sonunda bende sıkılıp bağlantıyı ayırdım software updater programını kapattım.telefonum şu anda çalışıyor ancak ne nemesis nede phoenix ile bilgi alamıyorum phoenix de firmware update basınca product code boş gözüküyor.update yapmıyor sanki bazı bilgileri silmişim gibi.ne yapmam lazım eski orijinal bilgilere nasıl dönebilirim bu arada daha önce nemesis çalışıyordu şu anda oda okumuyor
bilgisayarında sorun olmuş..telefonunda bir sorun olsaydı çalışmazdı..başka bilgisayardan yapma imkanın varsaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile yap..yoksa pc ne format at..yeniden kur bütün programları..
bende çok düşündüm manuel olarak silmek tehlikeli çünkü hangi dosyanın hangi programa ait olduğunu bilmiyoruz..sistemi otomatik temizleyen bir program görmüştüm bulunca konu açacağım..
kardeşim onun için symbian os 9.3 gps bölümünde çok güzel programlar var..ama ben daha çok route 66 yı öneririm..süper harita ayrıntısı var..poi si az ama haritası güzel onu dene derim..nadir kardeş merhaba,
e66 için hangi navigasyonu öneririsin? teşekkürler
arkadaşlar konuyu symbian os 9.4 phyton uygulamaları bölümüne gönderdim..programın ismi g-force yarın konu açılır ordan indirir kullanırsınız..güzel bir sistem temizleme programı olduğu söyleniyor..
evet laptop da sorun kalmadı problem pc de imiş.teşekkürler ilgin içintamam laptop ile denemeyi bende düşünüyordum .bi bakayım.
sağolasın sen de iyi günlerde kullan..şimdi artık diğer programları kurarsın..evet laptop da sorun kalmadı problem pc de imiş.teşekkürler ilgin için
eline sağlık nadir hocam yalnız phyton kurunca benim telefonun stabilitesi bozuldu hoş zaten pek stabil çalışmıyordu ya neyse yükleyecek arkadaşlar ona göre dikkat etsinler phytonu telefona yükleme işlemide uzun sürüyor yaklaşık 5-10dk arası
pardon telefonun hackli olması gerekiyor bunu belirtmeyi unuttum kusura bakma..hellox2 ile hacklemen lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?