vuraldnz
Üye
nadir hocam senin burda anlattıklarını da yaptım ama yine gps bekleniyor diyor kalıyor başkada bişey olmuyor.biraz uzun sürecek ama yapacağız..navi koduna dokunma o dursun..ilk önce nokia pc suite ile diğer nokia programlarını kaldır..burdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızphoenix i indir kur..sonra yeniden pc suite i kur ve telefonu pc ye tanıt..pc suite telefonu görsün..sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunları indir..bunlar son sürüm..bunları pc ye yükle ve phoenix ile telefonu güncelle..phoenixin kullanımı içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya bak..hadi kolay gelsin bekliyorum..
teşekkür ederim dostum..cevabın tam yerinde..
birşey değil..5800,N97 gibi telefonlar yeni symbian versiyonlu oldukları için onlara uygun programlar daha tam çıkmadı ..
açık alanda ilk yakalaması uzun sürebilir..nadir hocam senin burda anlattıklarını da yaptım ama yine gps bekleniyor diyor kalıyor başkada bişey olmuyor.
youtube videoları izlenebilirmi tlf içinde bi sürüm var ama yasaklı olduğu için açmadı ben başka yükledim bağlantı hatası verdi şimdi burda vrap diye bişey gördüm onu yükledim bi video açtı ama mesela kurtlarvadisi arattım buldu ama error 34 hatası verdi ...
Evet kardeş dediğini yaptım sadece haritayı cities klasörüne attım oldu.Navgasyon tamam sayende çok sağol.
Ne varsa memleketin ögretmenlerinde var.Gözümüz arkada değil çocuklarımız emin ellerde.
Sağlıcakla kal.Allaha emanet ol...
Telefonunu Navi koduyla güncellemiştin değil mi?Nadir Hocam yine ben....
o gün olmuştu bugün tekrar denerken navi rotayı belirleyip bayan yönledirirken tekrar güncelleme yapıp ücret ekranı geliyor biz bu navigasyonu para vermeden kullanamayacağız herhalde.
Selamlar.
Telefonunu Navi koduyla güncellemiştin değil mi?
kardeşim sen benim verdiğim programı kurmayı dene sertifikalayıp kuracaksın olmazsa orda başka programlar var onları dene..evet tema falan hepsi değişti.Yalnız senin verdiğin maps 3 atamamıştım.
kardeşim sen benim verdiğim programı kurmayı dene sertifikalayıp kuracaksın olmazsa orda başka programlar var onları dene..
onu kaldıramazsın..Tamam programı sertifikalayıp öyle denemiştim ama olmamıştı.cepiçindeki haritayı kaldırıp öyle denesek olur mu? Telefonun içindeki haritayı nasıl kaldırırım.Yüklü programlar içerisindeki Nokia Maps mı onu kaldırsam olur mu?
Selamlar
ben sana demiştim değil mi sinirin bozulduğu için yapamadın dün...navi kodunu kullandın değil mi?sonunda oLdu başardım nadir hocam saoLasın çokta basit bi oLaymış dün nasıL yapamadım onu bn anLamadım saLakLıqıma doymayım) tşk. etmmm
ben sana demiştim değil mi sinirin bozulduğu için yapamadın dün...navi kodunu kullandın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?