5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

s@n@ne

Üye
arkadaşalr benim telefonum nokia 5800 red tlfu 2.el olarak aldım fkat telefonun çakma vs. gbi bişey oldğndan şüpheleniyorum bnden birkaç ay sonra arkadaşım 0 5800 red aldı bnm müzik çalar listemde şarkıalrın adının yanında resimleri war yada çalma listesi tüm parçalar vs. orda yazılar ortada onunki ise sol üst köşeye dayalı şimdye kadr sadce bnm telde gördm bnu lütfen yardm edn şmdden tşkler

slm arkadaşlar Konun yeri burası değil aslında konuları var ama buraya hemen hemen herkesin göz attığı için yazmak istedim kbakmayın 5800 Xp ekranın soğuk havalarda renklerin birbirine girme olayı başıma geldi Sıcak ortamlarda ise bir sorun görünmüyor nette araştırmasını yaptım herkes servise ver diye söylemekteler peki servise verildiği zaman sorun tamamen düzeliyor mu onu söylememişler

Birde başka bi forum sitesinde ise mağdur olan arkadaşa Nokia Servisten şu söylenmiş ...

''
Telefonunuzun Manuel Tuş Kilıtleme Ve Açma Tuşu nun Bağlantı Kablosu, Sokete Tam Temas Etmıyordu Onu Yerıne Oturttum Dedı.
Eğer Gercektende Dedıgı Gıbıyse Tuş Kılıdının Soketınde Temassızlıktan Kaynaklanıyor. Ve O Gunden Berı Aynı Arıza Ile Bır Daha Karsılasmadım ''

Bu sorun tuş kilidinin temassızlığından mı kaynaklanıyor dersiniz ...

selam abi oncellikle boyle cok guzel bi paylasim icin tsk ederim. benim bi sorunum var.simdi ben bu pkoenix denen proggragi indirdim ve kurdum ama bu orogrami bi turlu bulamiyorum.daha oncden kurdum ve simge cikti ve daha sonra sildim. ve tekrar yukledigimde olmuyor. benim tek sorunum var ben ukraynada yasiyorum.ve telefonum nokia 5800 bunun icin rusca yapmak istiyorum bana bu konuda yardimci olabilirmisin abi? lutfen buna cok ihtiyacim var....

O6UZH4N

Üye
5800 için x-clear varmı signed tarihi geçmemiş

Dtn

Üye
Telefonumu (5800) güncelledim,internete bağlanamıyorum,`bağlantı kurulamıyor` yazıyor,beyaz ekranda kalıyor.güncellemeden önce bağlanabiliyordum,ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? (wifi ile değil,avea internet ile bağlanamıyorum)

Dtn

Üye

Yardım edecek yok mu?

uzmburak

Üye
v52 icin cfw onerilirenizi alabilirmiyim

hsnmny

Üye
iyi gunler ben 5530 kullaniyorum daha dogrusu yeni kullanmaya basladim telefonda guncellenmesi gerektigini soyleyen bir yazi cikti bende uygulamalar-yazilim guncellem-telefon yazilimi (onemli 12 mb) guncelleme baslat diyorum belli seyler cikiyor kabul et filan telefon kapanip guncelleme basliyor ve daha sonra soyle bir mesaj cikiyor
telefon guncellemeleri:telefon guncellenemedi.guncelleme paketi telefonla uyumlu degil
telefon hakkinda fazla bilgim yok ne yapmam gerekiyor bilen varsa acik sekilde yardim ederse sevinirim

v52 icin cfw onerilirenizi alabilirmiyim
blackstar tek kötü yanı teması.onuda kendin tema yüklersin.başka bi sitede timerider diye bir arkadaşın c6 için teması vardı koyu mavi buyur onu vereyim güzel ve sade temadır
buyur tema:

kardeş bnm 5800 da ara sıra kendini resetliyor. ekranda sarı mor siyah çizgiler çıkıyor kapanıyor. güncelleme ve hard format yaptım düzelmedi. bi bilgin varsa lütfen yardımcı olabilir misin ?

s.a... bende 5530 var yanında küçük bi hoparlör verdiler ama bi türlü çalıştıramadım. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevınırım.

C6 da Facebook wijget ve msn sorununu çözen war mı? Yardımlarınızı bekliyorum !

Arkadaşlar obdadan sertifika nasıl alınıyor bilen varsa sevinirim

Arkadaslar burasi yeri mi bilmiyorum ama bende n97 mini var. telefondan bir program kaldirmaya calisirken telefon dondu, kapattim simdi acinca sadece beyaz ekran duruyor. format atrilmiyor, pnoenix ile yazilimi tekrar yukliyeyim dedim ama telefonu gormutor ne yapmaliyim acil yardim lutfennnn

arkadaşlar gecen ay 5800 XM aldım fw widget gibi terimler nelerdir yardımcı olabilirmisiniz

bnmoc

Üye
size bir kaç n97 resmi göndersem orjinalmi değilmi diye bi bakabilirmisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

bu resimlere bakıp orjinal olup olmadığını söyleyebilirmisiniz?

caglet

Üye
Merhaba virüs sorununu hallettim birşey sorucam n97'de bilgisayardan telefona sarkı atınca muzıkler bolumunde gozukmuyor direk uygulamalar/ofis/dosya yöneticinde gözüküyor onu nasıl değiştiricem

Tamam oldu az öncede olmuş ama ben hemen hızlıca baktım diye aktif hale gelmemiş.. Sağolun

NADİR HOCAM 5800 18 aydır kullanıyorum.Sag üstte açıklık oluştu telefonu navigatör yaptım servise gitmeden önce red e döndürmeliyim yoksa serviste bir sorun olurmu,cevabını bekliyorum.SAYGILAR

Red ProductCode ayrı Navi ProductCode ayrı farkederler tabiki garanti dışına çıkabilirsin dikkatli ol sen her ihtimale karşı orjinal Red FW sini yükle ver servise hiç deilse için rahat olur