5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

ca_sus

Üye
kardeş sağolasında kesin bir bilgi verseydin daha iyi olurdu bu iş başına gelip çözüm bulan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok makbule geçer yinede sağolasin.

Rica ederim,bende v40 yüklü o yüzden pek yardımcı olamadım ama başka arkadaşlarvardır yardımcı olacak mutlaka..

5800 cı

Üye
inşallah öle bişe olmaz yaa çok kötü yaparım yoksa onları ama olmazsa amcamı çok kötü yaparım

Yardım lütfen Arkadaşlar N97 cihazımı satmaya karar verdim. Fakat daha önceden hard format atmıştım. yalnız orjinal gibi yapıp satmak istiyorum. Orjinalde yüklü programları buldum fakat bu programları telefonun içine gömmek mümkünmü? Nortmal şekilde yüklenince format atılırsa program siliniyor. yardım ederseniz sevinirim.

Dtn

Üye
belki kurarken telefona da bişeyler atmış olabilirler,çünkü telefonun hafızası bişey yüklemesen de doluyor yavaş yavaş.ama bilmiyorum

Düzeltmek zorundalar ki,bozup göndermeleri kabul edilebilir birşey değil,ciddi bi şekilde arkasında durabilirsen olması gerektiği şekilde vermek üzere tekrar alabilirler servise,hatta çok kötü durumdaysa (ki olmaz o kadar) değiştirilmesini de talep edebilirsin,yapman gereken tek şey söylediğinden emin olmak

5800 cı

Üye
öle bişey olacağını bende pek sanmıyorum ama olursa yıkarım orayı başlarına

saolun kimse cevap vermesede sorunumu kendim çözdüm : : : : : : :

nadir abi burda bi site yayınlasam orada bi program var bana onun ne işe yaradığını söyleyebilirmisin

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programın adını söyle bakalım?

ersera

Üye
arkadaşlar benim cihzım 5800 v51 bu sabah nokia dan msj geldi cihazınız için yeni yazılım var diyor ama v51 gözüküyor son yazılım başka arkadaşlara da geldimi acaba msj

begacce

Üye
Banada geldi ama güncelleme yok kafayı yedi bu nokia türkiye

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bana da geldi fakat 51 gözüküyor nokia şaştı iyice.bakalım v60 çıkacak mı?

ersera

Üye
inşallah çıkar biran önce

receph

Üye
Banada geldi.. ama güncelleme yok... ne telefondan ne de pcden gözükmüyor

Bana 2 qündür geliyor arkadaşlar 3 qüne kadar v60 ı yayınlar lar çünkü v51 çıkıncada aynısı olmuştu

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi hayırlısı o zaman.

bı gelsede gorsek hayırlısıyla tamda dun gece modıfıye ettım telefonu modıfıyeye doyamadan orjınale donucem

Telefonu Alalı Fazla Olmadı 2 Gün Felan Oluyor. Suan ki Sürüm v.40 ve Güncellemek İstediği Sürüm v.50 Güncelleme Yapmak İstiyorum ama Sürekli Resimlerde ki Sorun Çıkıyor Sorunla İlgili Bilgilerinizi Aktarır mısınız?

Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler!

İyi Forumlar!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başka bir pc de dene.