kartal158
Üye
ya 5800 temalar nasıl siliniyor seçeneklerde sil yok,, uygulama yöneticisindede yok nerden silcem ben bu temaları büssürü var beğenmedeiklerimi silmek istiyom ama silemiyorum yardım edin ...!
nadir kardeş ben telefonu yeni aldımda v50 diyor versiyonu ekstra birşey yapmadım aldımda böyleydi versiyonu tekrar güncellemek lazımmı
Hard format için; telefon kapalıyken sırayla yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma kapatma tuşuna basacaksın ama hiçbirisinden elini çekme tel açılana kadar.
Soft formatın bi zararı olmaz,sadece telefon fabrika ayarlarına döner,hard format daha kapsamlı ama.
Arama kapatma tuşlarını bilmiyorum ama ekran için kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin,belki işe yarar.
bilgi için saol ama gerek kalmadı soft format ile hallettim
ben hard format hepsine aynı anda basmaya calısıyodum galiba ondan olmuyoduben yesil+kırmızı+kamera basıyodum aynı anda.. sonra üsteki açma/kapamaya o dha kapsamlı derken hard format nasıl dha kapsamlı hafıza kartına falan atmıyor dmi ?
Hafıza kartına bişey yapmıyor bildiğim kadarıyla ama rehber mesajlar filan,telefon hafızasında olan her şey silinir,ilk aldığın günkü haline döner.soft formatta ise bilgileri silmez sadece ayarları ilk haline döndürür.
Cevap bekliyorum lütfeenYa abilerim size birşey soracağım ben 1 hafta önce 5800 almıştım amcam bataryasını bozdu diye aldığım telefoncunun servisine yolladım bitek batarya değişecek sizce tel ne zaman gelir şu an 4 gün oldu vereli telime doyamadan servise gönderdim bilen varsa sölesin lütfen ne zaman gelir sabredemiyorum ben
Cevap bekliyorum lütfeen
zaten her hafta sonu arayacağım ama telefona birşey yapmasınlar gıcır gıcır telefon bazı yerlerde okuyorum telefonumu sapasağlam gönderdim kabını kırıp geri göndermişler diyolar çok korkuyorum açıkçasıen geç 1 ay süresi var yanlış hatırlamıyorsamAdamları sürekli arayıp sıkıştırabilirsin onları yada bıraktığın yere sürekli gidip durumunu sorabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?