n97 minim var wlanla internete sorun yok fakat uygulamalardaki facebook wlanla giremiyorum şebeke baglanmamı istiyor hayır deyince baglanmıyor burda wlanı nasıl etkin hale getiririz
İyi konu açmışssın arkadaşım başarılar. Teşekkürler.
Sorunlar da düşer şimdi birer birer. Ben de N97 aldım yeni bismillah oviyi kurdum yazlımları güncelledim ovi haritalar açılmaz hale geldi. Uygulama açılıyor haritaları seçince otomatkman kapatıyor kendini. defalarca yeniden yükledim sorun aynı. Telefon yazılımını yeniden yükledim yine hüsran. Diğer herşey normal. Garmin mobile navigasyon programını yükledim kütür kütür çalışıyor. Kafayı yedirtti. Var mı bu sorunu yaşayan çözen? Herkese slm.
ya abi dedklerının aynısını yapıorum scan product dedm firmware update geldım dedıgıne tıklıyorum " no data package selected ( Product kod is empty ) Select first desired Product code and try again " diyo ama product kodu nereden seçicem ?
selam,
nokia5800 telefonum var ve arama yapmada sorunu olduu için yazılımını güncelleştirmeye karar verdim.yukarıda anlatıldığı şekilde programları indirdim ve yönergelere uyarak Phoenix programını çalıştırdım.refurbish kısmına başladıktan sonra hata verdi.pc mi kapatıp tekrar açtım.ama telefonumda "telefon açılması hatalı.satıcınızla görşün" yazısı çıktı.phoenix i tekrar çalıştırdığımda telefonu algılamamaya başladı.
yardımcı olur musunuz lütfen...
arkadaşlar slm.. aranıza yeni katıldım..cümleten hayırlı paylaşımlar..ben de daha 15 gün önce aldım 5800 ı..ama henüz tam anlamıyla telefonu çözmüş değilim..en büyük sıkıntım..şarj..ilk aldığımda 16 saat kadar takılı kaldı..sonraları 10-12 saatten az şarj etmemeye çalışıyorum..ama şarjı hemen bitiyor. mesela dün gece sabaha kadar şarj ettim şu saat 10:21 şarj 2 .çizgiye düştü...sanırım servis yolu gözüktü..bir de kameralarla ilgili sorum olacak..arka kameradaki kırmızı ışığı kapatamazmıyız. ve çekim sesi kapatılamazmı..benim bebeğim var ne zaman onu çekmek istesem çak diye çekim sesi geliyor. bebek fırlıyor. uyurken bi güzel çekim yapamadım bebişi..ayrıca ön kameranın kayıt süresi 1.27 dk. ile sınırlı ..bunu daha fazla yapamazmıyız..yardımınız için şimdiden teşekkürler..syg.
bn 5800 black i 1 kez güncelledim sorun çıkmadı ama telfondan yaptım
ama bir sorun var v51 kullanıyorum ekran kararınca menü tuşu 2 dk de 1 yanıp sönüo bilen varmı
--------------- Ekleme ---------------
bn telefondan güncelliyorum bir kez güncelledim sorun çıkmadı bir daha güncelleme yaparsam telefondan sorun çıkarmı
bn 5800 black i 1 kez güncelledim sorun çıkmadı ama telfondan yaptım
ama bir sorun var v51 kullanıyorum ekran kararınca menü tuşu 2 dk de 1 yanıp sönüo bilen varmı
--------------- Ekleme ---------------
bn telefondan güncelliyorum bir kez güncelledim sorun çıkmadı bir daha güncelleme yaparsam telefondan sorun çıkarmı