5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Bl0ck999

Üye
İllallah getirtti bu telefon bana aldıgıma kullandıgımıa bin pişmanım............ saolasın üstad madem oyle diyorsun oyle yapıcam simdi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

nadir bey NSS ile denedim olmadı hata verdi phoneix ile yukledim şuan v21.0.102 oldu ilgilendiginiz icin tsk ederim. bu arada yenı firmware yi yukledım ama yıne sag höparlörden ses gelmiyo belki duzelır dıye tahmın etmıstım...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni güncelleme de İnşallah düzeltirler..

5530 telefonum, gelen mesajları ancak ben mesaj gönderirsem alıyor, bir de arama kayıtlarını göstermiyor ne cevapsız aramalar, ne gelen aramalar ne de yaptığım aramaları görebiliyorum, yardımcı olabilirmisiniz

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonuna hard format at bakalım..

Arkadaşlar allah rızası için bi yardım edin.bu hack olayını yaptım ama telefonum kaplumbağa gibi oldu çok yavaşladı buna bi çözüm yokmu.şimdiden çok teşekkür ederim.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en güzeli sertifikalayıp kurmak..hack olayına ben girmem açıkçası..

mrtglr55

Üye
yaw arkadaşlar ben navi kodu ile v 50 e yükselltim fakat gri oldu telefon bunu kırmızı ya geri dönderme sansımız var mı??

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
temalar bölümünde orjinal kırmızı teması var..

gkh38

Üye
nadir hocam ben 5800ı güncellerken cihazla bağlantı kaybedildi. cihazı kapatıp açın falan die bi hata verdi. dediklerini yaptım ama aynı hatayı tekrar tekrar verdi..bir bilgin varmı aceba?

Selamun Aleyküm

Üstadlar benim sorunum şarj sorunu. Telefonun şarjı tamamen bitti, şarja taktım ve bataryayı tamamen doldurdum. Sabah kalktığımda telefon kapanmıştı. Tekrar şarj doldurdum hiç görüşme,mesaj,oyun v.b. uygulamaları kullanmadım ama oda ne sabah kalktığımda yine telefon kapalı ve şarjı bitik bir haldeydi.

Nokia 5800 Xpress music Red
( V 30 0 011 ) RM 356

Servisine gönderip yazılımını yükseltsem sorun çözülür mü? Bu sorunla karşılaşmadan önce 4-5 gün arasında gidiyordu şarj. O nedenle ben de bir kuşku uyandı bu hiç hoşuma gitmedi. Bu konu hakkındaki bütün önerileri denedim. (3g kapatımı,ışık sensör ayarları v.b. ) Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesajda nasıl kod değiştirilip güncellendiğini anlattım..kendin güncelle..

Davulbaz

Üye
arkadaşlar telefonu usbden depolama olarak bağlayıp her hangi bir dosya transferi yaptıktan sonra mesaj kayıt yeri hafıza kartından telefon hafızasına dönüyor ve ev ekranındaki maillerde 'e-posta ayarlarını yap' olarak kalıyor her seferinde ayarlamak gerekiyor.5800 lerin geneli böyle sanıyorum.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet öyle..çünkü o sırada hafıza kartını bilgisayar kullandığı için telefondaki fonksiyonları işlemiyor..

Davulbaz

Üye
cıkartıncada devam ediyor.ayarlar default oluyor.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef öyle yeniden ayar yapmak gerekiyor..

gkh38

Üye
arkadaşlar yukarda ki sorunum için bir çözüm yolu gösterecek bir arkadaş yokmu

Nadir abi her defasinda farklı bir sorunla kapını çalıyorum inşallah kızmiyorsundur bana simdi de 3G videolu görüşme yapamiyorum operatör desteklemiyor diyo. Daha önce oluyordu. Simdi yeni firmvare yükledikten sonra görüntülu arama yapamiyorum. Neden acaba ? Hattım avea aradığım kişinin telefonu da 3G li. Birsey anlamadım ben bu isten.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra hard format at..