alperkordis
Üye
Arkadaşlar,gözünüzaydın!
N97 yeni firmware ile,entegre sip client geri geldi ve böylece wirofon sorunu çözüldü.Artık güncellemeden sonra wirofonu N97 de kullanabilirsiniz.Nokia en çok tepkiyi n97 den entegre client'ı kaldırmakla almıştı,şimdi kendini affettiriyor.Nokia PC suite ile hemen yeni firmware'nizi yükleyebilirsiniz.
arkadaşlar bu 5800 ın arka kapağı kırıldı kapak alıcamda bu kapak renkleri standartmı yoksa her renk için ayrı ayrımı üretiliyor
tam olarak bilen varmı önemli
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ben telefonuma(5800) v50 yi yükledim ama siyah oldu kırmızı yapmak istiyorum temayı (telim kırmızı) bunun için protect kodu değiştireyim bi daha yükleyim versiyonu dedim ama nss programı ne yaptıysam telefonu algılamıyor ?? bir de telefona koyduğum kilit kodunu unuttum hard format attım düzelmedi (yani 12345 olmadı) nss den factory reset yapayım dedim ama yine telefonu algılamadı lütfen yardım edin ?? ne yapmalıyım?
nss yi açtığında nokia pc suite i kapatmalısın..
başka bir pc de deneme imkanın yok mu?
winzip veya winrar programı kur..Merhaba arkadaslar . Telefonuma ındırdıgım zıp uzantılı dosyaları dosya yonetıcısınden gırıp tıklayınca bende var olan google maps uygulaması acılıyor . Bu zıp uzantılı dosyaları nasıl acabılırım. Bırde opda dan sertıfıka basvurdum 2 gun oldu haber yok . . Yardımcı olabılırsenız sevınırım
ilk sayfada 9.cu mesajda nemesis programı ile product kodunun nasıl değiştirildiğini anlattım..0587676 kodunu nemesisle kaydet güncelle..nadir hocam.. NSU yu çalıştırıp güncelleme yapmaya çalıştığımız zaman yeni versiyonu neden görmez? v50.0.005 i yüklemeye çalışıyorum ama güncel versiyon yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?