5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya makinen driverları yükleyemiyor..başka bir makinede dene..

exprus

Üye
Pc suit i hangi pc ye yükldiysem sistem de yavaşlama ve hatalar oluştu..hatta entresandır tüm pc lerde dvd rom dvd seçmeye başladı..byle bir sorunu olan varmı yoksa bu bir tesadüfmü??

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben yeni kurdum öyle bir sorun olmadı..daha öncede hiç karşılaşmadım..

exprus

Üye
o halde tsadüf..artık yükleyip silmekten sıkıldım da..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc suite ağır bir program 250 mb yer kaplar ve rami baya yorar..pc özellikleri düşük ise yavaşlatır ancak dvd sorunu hiç duymadım..

exprus

Üye
bende duymadım..denk gelmiş demekki..
teşekürler sağolun..

arkadaşlar bende 5800 var telefondaki bilgileri pc suit ile bilgisayara yedekledim şimdi onları bulamıyorum bilgisayardan silmek istiyorum ama bulamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz bilgisayarda çok yer kaplıyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yedeğin uzantısı .nbu oluyor ona göre ara..

bir şey soracağım ben v50 güncellemesini şu şekilde yaptım ayarlar/telefon/telefon yönetimi/cihaz güncellemeleri/seçenekler/güncellemeleri kontrol et/vi fi den v50 yi indirdim hiç bi sorun çıkmadı ne hard format attım nede bilgiler silindi çok güzel çalışıyor acaba güncellemeyi eksik falan yapmış olabilirmi yoksa doğru mu yapmışım şu anda çok memnunum.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey olmaz..sorun yoksa kullan..takılma falan olursa hard format atarsın..

saol nadir abi şimdi buldum

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

5800 radyoyu kulaklık takmadan dinleyebilirmiyiz nadir abi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef kulaklık takmadan olmaz..yalnız kulaklık takınca hoparlörü aç ile dışarı verebilirsin..

Nadir abi 5800 için son çıkan skyfire hangisi? hala beta mı bu arkadaş bi kere indirmiştim wlan dan girerken connection problemi falan veriyordu ayar olmustum hala sıkıntı varmı skyfire da bide sıkıntı yoksa link verirmisin en son versiyonun?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en son versiyonu ben paylaştım ama yine beta..ayrıca o sorun çözüldü..symbian os 9.4 web browser bölümünde..

cakma tek simli nokia N97 ayarlarını bilen arkadaşlar varmı ?
wifi ayarları lazım destek olursanız sevinirim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..