ben telefondan güncelleme yaptım ama office uygulaması yok rihanna ile ilgili bişeyde yok olması gerekiyormu yoksa normali bumu herkezde nasıl şuan v50 ?
Telefondan kablosuz bağlantı ile buluyordu ama yükleme hatası veriyordu bende Ovi suit ile v40 yazılımını yeniden yükledim Sonrasında Telefon ile kablosuz yeniden güncelleme arattım buldu ve sorunsuz bir şekilde telefon kablosuz bağlantı ile v50'ye geçtim ama fark göremedim (müzik çalar en bariz fark olmuş,ofice yok hız birazdaha iyi olmuş)
ev ekranında bi değişme yok v 40 da olan bazı hataları aksaklıkları kaldırmışlar.Mesela tema değişimlerinde ev ekranı eski temada sabit kalıyordu ve format gerekiyodu illaki.Bu hata kalkmış.Telefon sadece mesaj ve rehber de değil her yönüyle çok hızlı bir hale gelmiş.Mesela internette gezerken bunu cok rahat farkettim.Opera kullanıyorum.Ve daha önemlisi ise navi ile haritaya bakarkenki o ileri safha kasma artık yok.Bu hali ile daha bi benim oldu bu telefon Ama su usb ile 15 dk lık hatayı alan arkadaşlar hiç boşuna görev yöneticisi vs vs gibi uğraşmayın sorun yazılım yada telefondan değil.Sorun sizin pc nizin bios pilinden kaynaklanıyo.Hiç boşyere siteleri arayıpda zaman kaybetmeyin 1 haftadır uğraşıyorum çünki sorunu çözdüm.Pili değiştirmek kafi
Arkadaşlar hepinize selamlar Sonunda 383 sayfayı okumayı bitirdim herkes çok katkıda bulunmuş nihayet güncellemeyi başardım Nadir gardaş öncelikle çok teşekkürler herkesle tek tek ilgilenmişsin bende öğretmenim bukadar zaman ayırdığın için sana madalya takmak lazım artık bu fun culupten ayrılmam
v50 yükledim skyfire bu sorunu wermwyw başladı....sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time çozemedim amanla ilgili şey ama yardım bekliyorum
nadir hocam bende v50 yi pc suit ile yükledim ama cihaz bir kapandı bir daha açılmıyor. cihaz 5800 açma kapama tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim....
SkyFire sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time sorunu bende de oluyordu ısrarcı olun ve bir kaç defa üstüste girmeyi deneyin cidden bende 4. de girdi. Bu olayın versiyonla değil de skyfire ile ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü v40 kullanan bir arkadaşta da olmuştu benim dediğim yöntem onda da işe yaramış
v50 yükledim skyfire bu sorunu wermwyw başladı....sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time çozemedim amanla ilgili şey ama yardım bekliyorum
nadir hocam bende v50 yi pc suit ile yükledim ama cihaz bir kapandı bir daha açılmıyor. cihaz 5800 açma kapama tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim....
Arkadaşlar lütfen yardım edin 5800 v40 mavi var bende. Bugün mesaj geldi nokiadan yeni sürüm v 50 var diye giriyorum uygulamalar>yazıım güncellemeye buluyor 12mblık bir güncelleme ama güncellemeyi yükle diyince bağlantı seçtiriyor ama birşey yapmıyor.*#000# ile giriyorum sunucu yanıt vermiyor diyor. nss(nokia software uptader) ile 150 mblık bi güncellemeye başlıyor pc'den ama onuda tam ortada bitiriyor. Ne yapmalıyım lütfen yardımce olun kafayı yemek üzereyim...