5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

jaf box la yaptırın flaş attırın kesin düzelir arkadaşlar ben denedim oldu ses qelmiyordu sol hoparlörden düzeldi telefon N97

--------------- Ekleme ---------------

kardes aynı durum bende de var
bilen yapan eden yok
jaf+usb ile ben yaptım ama olmadı
jaf+box ile birisinin denemesi, lazım

jaf box la yaptırın flaş attırın kesin düzelir arkadaşlar ben denedim oldu ses qelmiyordu sol hoparlörden düzeldi telefon N97

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LHUB ne bilmiyorum nokia teknik desteği arayıp sorabilirsin..

Mirzacan

Üye
Arkadaşlar N97 Sensörlü oyun oynatan oyunlar varmıdır.varsa link verebilirmisiniz

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef aramaktayım bulamadım hala..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha önce çıktı şimdi öyle birşey yok..profiline bir program vermiştim denedin mi?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonuç?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla aradım canım ama bulduğum bunlar..birde ovistorda var fakat Türkiye için vermemişler..

Ferzan

Üye
valla aradım canım ama bulduğum bunlar..birde ovistorda var fakat Türkiye için vermemişler..
ilgin için teşekkürler biraz zaman geçsin ben yine ararım ve size yine sorarım değişik birşey varmı diye ? ve n97 için yakında güncelleme varmı yokmu bilginiz varmı onu sormuştum

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yakında güncelleme olmaz çıkalı çok olmadı zaten..

Ferzan

Üye
yakında güncelleme olmaz çıkalı çok olmadı zaten..
n97 fotoğraf çekmek çok dandik sol tarafı çok ışık alıyor bembeyaz oluyor bunun bir çözümü olmalı n95 bundan güzel çekiyor walla

merkez9

Üye
nadir kardeş
tavsiyen üzere 5530 a ovimaps yükledim. evde modem açıkken çok güzel çalışıyor.
ama dışarı çıktığım zaman çalışmıyor. internet üzerinde çalışacak felan diyor. tmm diyorum yine çalışmıyor.
bunu telefonun şebekesi üzerinden kontur gitmeden nasıl becerecez.
anlatırsan sevinirimm.

ahmt28

Üye
Arkadaşlar ben 5800 xm red kullanıcısıyım.Bi sorunum var.Mesaj hafızasını hafıza kartına ayarladım.ama yeni mesaj gelince tercih edilen hafızaya ulaşılamıyor mesaj telefon hafızasına kaydedilecek diyor ve tlf hafızasına kayıt yapıyor.bunun gibi bir hatayla karşılaşan arkadaşlar var mı varsa nasıl kurtuldular bundan?