5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

nadir usta selamlar geçen lerde konuşmuştuk abi bu nokia n97 için gitar tuner hakkında bi bak demiştin siteyi baştan sona taradım yok başka yerlerede baktım yok.nadir usta bu işe bi el atsan sitedeki n96 uyumlu ama n97 değil.bizim bölümdede yok .sana zahmet bir yadımcı olsan müzüsyenin çok lazım oluyor kendim zaten akort yapıyorum ama sahnede orkestra olunca çok iyi yapman gerekiyor.saygılar teşekkürler şimdiden

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet sitede yokmuş aşağıdakini bir dene istersen..

Ekli dosyalar

hsynn34

Üye
arkadaşlar ben dediğiniz gibi nokia ile ilgili programları kaldırdım phoenixi yükledim sonra telefonu tekrar tanıttım bilgisayara phoenixde yazılım taratıyorum ama bulamıyorum ne yapmalıyım ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
indirdiğin 5800 yazılımını kurdun mu?

hsynn34

Üye
verdiğin linkteki firmware kurdum

--------------- Ekleme ---------------

kardeş phonexde yapamadım nss'de product code'nu değiştirdim navi olanı yaptım nsu v40 versiyonunu buldu indirdi fakat yazılımı güncelleştirirken 14 dakika kalınca hata veriyor kaç defa denedim olmadı :/

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya c sürücüsünde program data klasörü var onun içinde nokia klasörü olacak onun içinde de nokia service layer klasörü var orayı temizle yeniden dene..

hsynn34

Üye
öyle bir dosya bulamadım kardeş c-program files-nokia dosyasına girdim yok

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program files değil..program data..gizli klasörleri göster var orda..

hsynn34

Üye
gizli klasörleri göster deyince c sürüsünde MSOCAche ve Config.msi adlı iki klasör çıktı o kadar

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla o dediğin güncelleme hatası işletim sisteminin telefonun donanımlarını yükleyememesi yüzünden oluyor..ya başka bir pc de dene..ya da bir teknik serviste yaptır..bu arada nokia pc suite in son sürümünü yükle..

hsynn34

Üye
pc suite ve nsu son sürümde
pcde ne gibi bir problem vardır düzeltilemez mi ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc telefonun donanımlarını yükleyemiyor..windows update açık olsun..

hsynn34

Üye
windows updateden başka çare yok galiba :/

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet...ben win 7 de kaç defa sorunsuz yaptım..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmazsa bir teknik serviste yaptır..

hsynn34

Üye
peki teşekkür ederim en yakın servisi nerden öğrenebilirim ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokianın sitesinden bakabilirsin..

selam arkadaşlar 5800 için internetten videoları izlemek için program istiordum. vtap çalışmıyor. skyfire de çok yawaş daha iyi si warsa yardımcı olurmusunuz bide 5800 ın yeni wersiyonu ne zaman çıkar diye sorcektım şimdiden teşekkürler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bolt browser var onu bir dene..yeni güncelleme hakkında bir bilgi yok..