merhaba telefonuma yeni sürüm yükledm nokıa sıtesınden ındırdıgım nokıa software ıle ama eskı sürümünün aynısı(v10.0.050) daha yenı surumlere nasıl ulasabılırım..
5800 ımı telefondan güncellemek istiyorum ancak *#0000# den günc. kontrol et dediğimde bağlantı sorunu diyor. sunucu kimliği şifresi vs. güncel olarak verebilir misiniz?
onlara gerek yok..senin dil koduna güncelleme daha çıkmamış..ilk sayfadaki 9.cu mesajda anlattığım gibi nemesisle 0587676 kodunu kaydet nokia software updater ile güncelle..
s.a arkadaslar bnde 5530 var güncelleme yapmak istiyorum nokia pc suitten yazılım güncelle diorum V10.0.050 sürümü görünüyo bnm telefonda yeni bulunan sürümde V10.0.050 ama 5530 un yeni bir sürümü oldugunuda biliorum ama bulamıo neden ? ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız seviniriimm...
nemesise verdiğin kodu girip nsu ile denedim ancak 137.6 mb olan güncelleme hiç bitmiyor 300 mb a kadar gördüm ancak bir türlü sonlanmıyor bunun nedeni ne olabilir?
Arkadaslar ben N97 mini kullanicisiyim, telefonu 2 hafta once satin aldim.Orjinal nokia, simdi telefona turkce dil'i koymak istiyorum sizden ricam benimle ozel olarak ilgilenecek arkadas ariyorum.Lutfen bana yardimci olurmusunuz ben tek basima korkuyorum acikcasi telefonu bozacam diye.Arkadaslar bi de N97 mini de N gage oyunlari olmuyormu bilgi verirmisiniz
navifirmi indirdim benim telefona uygun kodlar verdi 7=8 tane hepsinimi isaretleyecem bunlara nereye kaydedeyim arkadas lutfen yardimci ol bana tesekkur ederim