5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlar/bağlantı/hedeflere girip ordan bağlantıladan wlanı birincil yapacaksın..

gsad

Üye
nadir abi 5800 a mesaj için hani gülücük felan oluyor ya öyle bi özellik yükleyebiliyor muyuz bunun bi programı felan var mı

arkadaşlar telefonu yeni aldım güncelleme yapmak istiyorum ama tel güncel diyo nss ile hangi kodu yazıcağımı söyler misiniz? bide güncellemeyi hangi sayfada anlattığınızı söylerseniz çok ii olur şimdiden teşekkür ederim...

--------------- Ekleme ---------------

yazmayı unutmuşunm 5800 kırmızı aldım

trker35

Üye
arkadaşlar bende telefonu alalı 3 gün oldu
siyah aldım
en son v31 sürümü yüklü ve güncelleme yok diyor
ancak başka bir siteden v40 sürümü için verilen kodlara baktım benim kod orda
ancak ben görmüyorum

5530 kullanıcılarına: telefona yeni yazılım yüklediginizde müzik sesinde bi degişme oldu mu daha kaliteli veya kalitesiz oldu diyebilirmisiniz ? bana cok cok iyi glemiyor bunun müzik kalitesi nedense ..5610xm vardı o sanki daha güzeldi

skyfireden video izlerken ekranın kararmaması ve tuş kilidine geçmemesi için bi ayar varmıdır acaba. mesela galeriden bir video izlerken öle bi sorun yok.

skyfireden video izlerken ekranın kararmaması ve tuş kilidine geçmemesi için bi ayar varmıdır acaba. mesela galeriden bir video izlerken öle bi sorun yok.
arkadasm öncedende sormustun...Malesef yoq..her zmn tıklamak mecburiyetindesn..

byumi

Üye
5800 güncelleme için boşuna ürün kodu değiştirerek kendinizi yormayın nokia servis garanti kapsamından çıkmadan ücretsiz yapıyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kod değiştirmekle garantiden çıkmaz..nokia serviste kod değiştiriyor..

pamuk09

Üye
5800 firmware rapid.de error veriyor link mi hatalı bakar mısınız??

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rapid 4 den 12 ye kadar free indirmeye kapalı..

eros1905

Üye
baba bu ayar 40.0.0.5 versyonunu Hacklemekten daha riskli gibi gözüktü bana, bir hata telefonun bozulmasına neden olabilirmi? garanti dışı bir sonuç ortaya çıkabilirmi, cevaplayan arkadaşlara teşekkürler

sinnux

Üye
317 sayfayı okuyamadım ama belki yoktur sorayım 5800 pdf okuyucu (adobe gibi) ve dosya gizleyici programı var mı? Hard formattan önce telefondakileri h. kartına nasıl yedekleyebiliriz? Sertifikalandırma garanti dışına çıkarır mı? (1 Ocak 2010'da aldım garantisi daha uzun çekiniyorum yapmaya )

baba bu ayar 40.0.0.5 versyonunu Hacklemekten daha riskli gibi gözüktü bana, bir hata telefonun bozulmasına neden olabilirmi? garanti dışı bir sonuç ortaya çıkabilirmi, cevaplayan arkadaşlara teşekkürler
Hack Yazılımsaldır Hiç ßir Sekilde Sorun Yaratmaz..Garanti Dısınadada cıkmaz..

--------------- Ekleme ---------------

Evd Var arkadasım..quic office programını kullanabilirsin..dosya gizlemekde smard Guardı Kullanabilirsn..Telefondaki dosyalarını pcden yedekle(Ovi suiteyi kullabilirsin)snra hard format atablrsn..Sertifika garanti dısına cıkartmaz..Saten bunun için para bile verebiliosn o yzdn sorun cıkmaz..

selam herkese.ben n97 kullanıcısıyım yaşadığım sorunlar var bazı sorularım olcak; msj yazarken ekranda yazıyı yazıorm ama harfler geç geliyo telefon ilk günkü gibi değil sanki daha bi yavaşladı - resimleri görüntüleyince buzlu gibi gösteriyo yakınlaştırınca düzeliyo - şarj pek dayanmıyo her gece takmak zorunda kalıyorum...pek bi bilgim yok yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Versiyonunu Güncelledin mi arkadasım ?? Güncellemediysen güncelle snra Hard Format At sorunlar kalkacaktır..

Versiyonunu Güncelledin mi arkadasım ?? Güncellemediysen güncelle snra Hard Format At sorunlar kalkacaktır..
yoo güncellemedim nasıl güncelleniyo pek bilgim yok.bide cihaz yurt dışından geldi bi sorun olurmu acaba

trker35

Üye
arkadaşlar teşekkür ederim telefonun product kodunu değiştirerek update yapıyorum şuan
peki güncellemeden sonra product kodunu eskisi gibi yapsam bir problem ile karşılaşırmıyım

Sen İlk Nsu'yu İndir Güncellemeyi arattır en son güncellemeyi Yani v21 sürümü bulursa güncelle yok bulmassa Nss İle produt codeni deqiştir sonra nsu İle güncelle..Produt code değişimi bu konunun ilk sayfasında 9.msjda anlatılmstır..SOrun Olmaz..