Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
arkadasm öncedende sormustun...Malesef yoq..her zmn tıklamak mecburiyetindesn..skyfireden video izlerken ekranın kararmaması ve tuş kilidine geçmemesi için bi ayar varmıdır acaba. mesela galeriden bir video izlerken öle bi sorun yok.
Hack Yazılımsaldır Hiç ßir Sekilde Sorun Yaratmaz..Garanti Dısınadada cıkmaz..baba bu ayar 40.0.0.5 versyonunu Hacklemekten daha riskli gibi gözüktü bana, bir hata telefonun bozulmasına neden olabilirmi? garanti dışı bir sonuç ortaya çıkabilirmi, cevaplayan arkadaşlara teşekkürler
Evd Var arkadasım..quic office programını kullanabilirsin..dosya gizlemekde smard Guardı Kullanabilirsn..Telefondaki dosyalarını pcden yedekle(Ovi suiteyi kullabilirsin)snra hard format atablrsn..Sertifika garanti dısına cıkartmaz..Saten bunun için para bile verebiliosn o yzdn sorun cıkmaz..159 sayfayı okuyamadım amabelki yoktur sorayım 5800 pdf okuyucu (adobe gibi) ve dosya gizleyici programı var mı? Hard formattan önce telefondakileri h. kartına nasıl yedekleyebiliriz? Sertifikalandırma garanti dışına çıkarır mı? (1 Ocak 2010'da aldım garantisi daha uzun çekiniyorum yapmaya )
Versiyonunu Güncelledin mi arkadasım ?? Güncellemediysen güncelle snra Hard Format At sorunlar kalkacaktır..selam herkese.ben n97 kullanıcısıyım yaşadığım sorunlar var bazı sorularım olcak; msj yazarken ekranda yazıyı yazıorm ama harfler geç geliyo telefon ilk günkü gibi değil sanki daha bi yavaşladı - resimleri görüntüleyince buzlu gibi gösteriyo yakınlaştırınca düzeliyo - şarj pek dayanmıyo her gece takmak zorunda kalıyorum...pek bi bilgim yok yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
yoo güncellemedim nasıl güncelleniyo pek bilgim yok.bide cihaz yurt dışından geldi bi sorun olurmu acabaVersiyonunu Güncelledin mi arkadasım ?? Güncellemediysen güncelle snra Hard Format At sorunlar kalkacaktır..
Sen İlk Nsu'yu İndir Güncellemeyi arattır en son güncellemeyi Yani v21 sürümü bulursa güncelle yok bulmassa Nss İle produt codeni deqiştir sonra nsu İle güncelle..Produt code değişimi bu konunun ilk sayfasında 9.msjda anlatılmstır..SOrun Olmaz..arkadaşlar teşekkür ederim telefonun product kodunu değiştirerek update yapıyorum şuan
Arkadasım Sorun sendedir..Düzqün sekilde produt codni değiştirirsen sorun yasamassın..herkezde oluo sendemi olmuo..Problemle Karsılasmassın..
--------------- Ekleme ---------------
peki güncellemeden sonra product kodunu eskisi gibi yapsam bir problem ile karşılaşırmıyımyoo güncellemedim nasıl güncelleniyo pek bilgim yok.bide cihaz yurt dışından geldi bi sorun olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?