selam arkadashlar araniza azerbaycan dan katiliyorum. bende n 97 kullaniyorum bana video resim shifreleme bpogrami lazim ama bulamiyorum. eski modellerde smart guart handy safe gibi programlar vardi ama n97 icin bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim. bura cok gelemiyorum o yuzden cep noyu birakicam bi sms atarsanizsize minnetdar olurum beklicem shimdiden teshekkurler.+994553324296 bura sms ata bilirsiniz
nadir ve diğer arkadaşlar sizlere bişey soracağım benm telefonun cama kırıldı teknik serviste yaptırdım sonra telafonu yeni camı ile aldıktan sonra çok sonraları farkettiğim bişey gördm. telefonun anaekranında kısayol çubuğunun altında ve üstünde paralel iki tane siyah çizgi çıkmış bunun sebebi nedir yada düzeltilebilir mi??? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
ama teknis servisten ilk aldığımdan beri var sence teknik servis hatası mı bu hataya düşen diğer arkadaşlarda var ztn yani teknik servs ücret alır mı (telin garantisi daha geçmemiştir)
ama teknis servisten ilk aldığımdan beri var sence teknik servis hatası mı bu hataya düşen diğer arkadaşlarda var ztn yani teknik servs ücret alır mı (telin garantisi daha geçmemiştir)
bide bişey sorcam sizlere ben bazen internetteyken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor(versiyon 40) ve bide bişey sorcam bulututla bişey yollarken direk depolama yerini hafıza kartı yapmak istiyorum sürekli hafıza dolu dio sinir oluorm tel hafızasını boşaltmak zorunda kalıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkurler
--------------- Ekleme ---------------
bide bişey sorcam sizlere ben bazen internetteyken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor(versiyon 40) ve bide bişey sorcam bulututla bişey yollarken direk depolama yerini hafıza kartı yapmak istiyorum sürekli hafıza dolu dio sinir oluorm tel hafızasını boşaltmak zorunda kalıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkurler
--------------- Ekleme ---------------
arkadasım ayarlara gir bağlantıya gir en altta veri aramasına gir onu sınırsız yap..internetten atmaz artık..
2.sorunun cevabı ise..msjlardan ayarlara gir ordan diğere gir ordan tel hafızasını memory cardı sec..sorunun çözülecektir
ben bir browser oyunu oynamak için skyfire in yeni cıkardıgı dokuntamik telefonlar ıcın olan programı ındırdım ama oyunda kullanıcı adı ve sıfresı yazma yerınde klavye cıkmıyor ve yazamıyorum ama dıger yerlerde skyfire kendı klavyesını cıkarıyor bununla ılgılı bir program var mı
Öncelikle merhabalar..Telefonumu kod değiştirip v40 a yükselttip.Fakat internet tarayıcısını açtığımda direk şebekeden bağlanıyor.Eski versiyonda soruyordu nereden bağlansın diye.Şu an herşeyde ovi mağaza, ebuddy messenger, tarayıcı hepsinde şebekeden bağlanıyor.Wlan tarayıp bağlanıyorum fakat tarayıcı vs açtığımda şebekeden giriyor.Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.