5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

sinnux

Üye
Ellerine sağlık.

usqo

Üye
5800 firmware güncellemesi yaparken phoenix in werdiği hata:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
yardımcı olursanız sewinirim..

5800 da fm transmitter varmı acil cvp lütfen???=?????

abi benim telefon içindeki cihaz güncellemedende nokia software update dende güncelleme yapmıyo neden olabilir / büyük bi sorunsa servise veriyim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun değil götür bir Nokia Shopa yaparlar..

ya 5530 a baya özellik kazandrıomş bu firmwire da nasıl yapacm tam anlayamadm

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater ile yapacaksın..

seymur27

Üye
selam arkadashlar araniza azerbaycan dan katiliyorum. bende n 97 kullaniyorum bana video resim shifreleme bpogrami lazim ama bulamiyorum. eski modellerde smart guart handy safe gibi programlar vardi ama n97 icin bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim. bura cok gelemiyorum o yuzden cep noyu birakicam bi sms atarsanizsize minnetdar olurum beklicem shimdiden teshekkurler.+994553324296 bura sms ata bilirsiniz

seymur27

Üye
sms niye zor ki kardeshim?? sizde bir sms cokmu kontor yani? yinede cok sagol bakim bbula bilecemmi

nadir ve diğer arkadaşlar sizlere bişey soracağım benm telefonun cama kırıldı teknik serviste yaptırdım sonra telafonu yeni camı ile aldıktan sonra çok sonraları farkettiğim bişey gördm. telefonun anaekranında kısayol çubuğunun altında ve üstünde paralel iki tane siyah çizgi çıkmış bunun sebebi nedir yada düzeltilebilir mi??? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok düzeltilemez yine teknik servis yolu gözüküyor..

ama teknis servisten ilk aldığımdan beri var sence teknik servis hatası mı bu hataya düşen diğer arkadaşlarda var ztn yani teknik servs ücret alır mı (telin garantisi daha geçmemiştir)

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teknik servis hatası gidip ücretsiz yaptıracaksın..

ama teknis servisten ilk aldığımdan beri var sence teknik servis hatası mı bu hataya düşen diğer arkadaşlarda var ztn yani teknik servs ücret alır mı (telin garantisi daha geçmemiştir)
Telefon saten daha 1 yıllık garantisi geçmez..garantiye götür ücret fln istemezler..

(nadir) ve (aliçoo) teşekkür ederim sizlere...

--------------- Ekleme ---------------

bide bişey sorcam sizlere ben bazen internetteyken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor(versiyon 40) ve bide bişey sorcam bulututla bişey yollarken direk depolama yerini hafıza kartı yapmak istiyorum sürekli hafıza dolu dio sinir oluorm tel hafızasını boşaltmak zorunda kalıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkurler

--------------- Ekleme ---------------

bide bişey sorcam sizlere ben bazen internetteyken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor(versiyon 40) ve bide bişey sorcam bulututla bişey yollarken direk depolama yerini hafıza kartı yapmak istiyorum sürekli hafıza dolu dio sinir oluorm tel hafızasını boşaltmak zorunda kalıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkurler

arkadasım ayarlara gir bağlantıya gir en altta veri aramasına gir onu sınırsız yap..internetten atmaz artık..
2.sorunun cevabı ise..msjlardan ayarlara gir ordan diğere gir ordan tel hafızasını memory cardı sec..sorunun çözülecektir

ben bir browser oyunu oynamak için skyfire in yeni cıkardıgı dokuntamik telefonlar ıcın olan programı ındırdım ama oyunda kullanıcı adı ve sıfresı yazma yerınde klavye cıkmıyor ve yazamıyorum ama dıger yerlerde skyfire kendı klavyesını cıkarıyor bununla ılgılı bir program var mı

khainz

Üye
Öncelikle merhabalar..Telefonumu kod değiştirip v40 a yükselttip.Fakat internet tarayıcısını açtığımda direk şebekeden bağlanıyor.Eski versiyonda soruyordu nereden bağlansın diye.Şu an herşeyde ovi mağaza, ebuddy messenger, tarayıcı hepsinde şebekeden bağlanıyor.Wlan tarayıp bağlanıyorum fakat tarayıcı vs açtığımda şebekeden giriyor.Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.