5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

tm kardeşim soal herşey için sıktıysam kusura bakma

sadep12

Üye
Demek istediğim o değil.Yani sistem güncellemesini kastetmiyorum.Uygulamalar>Yazılım Güncelleme kısmındaki güncellemeleri kastediyorum Python... tarzı uygulamalar için.Telefonu ilk aldığımda net paketi almıştım sırf bu güncellemeler için.100 mb için 65 kontör verip aldım ve akşama bitirmiştim paketi.Sonra yeni güncellemeyi kurup hard format attığımda hepsi gitmişti.Tekrar bunları kurmak istiyorum fakat telefondan güncelleme yapıyorum kullandığım hat üzerinden bağlanmaya çalışıyor.Bu güncellemeleri pc üzerinden nasıl kurarız ?

onları pc üzerinden kuramassın yanlış anladım kusura bakma wlan falan varsa o şekilde kurarsın wlan varsa yazılım güncellemeye gir uygulamalardaki seçenekler de ordan hedefini wlan yap kontor gitmez

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wlan ayralarından bir ağı kaydet onun üzerinden güncelle..

tşkkrlr n97 kullanırken de yardımcı olmuştu. işllh n86 da başarılı olurum. tşkkr

sadep12

Üye
Wlan olmadan hiç bir şekilde güncelleme yapamazmıyız peki?
Oturduğum binada wlan ağı felan kullanmıyoruz kablo üzerinden çektiğimiz için.Modem kablolu modem yani ve sahibi de ben değilim.
Yani bir cafeye felan gidip oradan yapıcam anlaşıldığı kadarıyla.
Teşekkürler.

wlansız yaparsan kontor gider wlanlı bi yere git

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tşkkrlr n97 kullanırken de yardımcı olmuştu. işllh n86 da başarılı olurum. tşkkr
birşey değil canım..
şifresiz ağ bulman gerekiyor..

nadir abi 5800 için özel paylaşımlar diye bir konu açmayı düşünüyorum,herkes çok beğenerek kullandığı program/oyun/tema ları yazsın en güzel olanları da ilk mesaja ekleyerek herkesin yararlanmasını sağlayalım diyorum ne dersin açayım mı?

aslında sadece 5800 için tema duvar kağıdı program ve oyun bölümü açsak daha iyi olur bir nevi 5800 special dediğin gibi aslıdna

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerek yok var o bölüm zaten..symbian os 9.4 programlar,oyunlar ve temalar bölümü var..

Sehzade

Üye
direk index yap bence benmde aklıma gelmisti ama bugunlerde yogunum urasmak istemiyorum

gerek yok var o bölüm zaten..symbian os 9.4 programlar,oyunlar ve temalar bölümü var..

var ama çok karışık ve bir sürü gereksiz uygun olmayan düzgün çalışmayan uygulamalarla dolu yani böyle kullanıp beğendiğimiz şeylerin indeksi gibi yapmayı düşünüyorum...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence gerek yk sen bilirsin ama paylaşım yerimiz orası yoksa çok karşır site..

''Arkadaşlar burada;
1.Yalnızca 5800 ile ilgili
2.Kullanıp düzgün çalıştığını onayladığınız
3.Çok beğendiğiniz

program, oyun ve temaları
...''

böyle yapacaktım ama öyle diyorsanız yapmayalım...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerek yok ya orası herkes tarafından biliniyor paylaşım yapacaksak ordan yapalım..konularına göre ayrılmış ne güzel başka yere açmanın anlamı yok..

yapalım 3 kişi paylaşım yapsın ben sen o bunlar temalar uygulama&oyun ve duvar kağıtları diye bölelim darbe planı gibi oldu

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gücünüzü oraya harcayın..

oraya açtığım konunun onaylanması 1 2 gün sürüyo ya çok sabırsızlandırıyo beni

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi de başka yere açsan modlar oraya taşır..