5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Vi0LenT

Üye
Nadircim Öpüorum Gözlerinden Çok Teşekkürler Sonunda Gordu 0591785 koduyla fakat bı sorum daha olucak benm telefon red. Black kod gırdık herhangı bır sorunla karsılasırmıyım ?
Bide Navi kodunu gırmedık nawıgasyonda bır sorun olurmu ? Şimdiden hersey ıcın tesekkurler

Tamam Son olarak emin olmak istiyorum.

Ekranın en üstünde rehber kişileri altında eposta ayarları yap diyor en altta 4 tane kısayol var. Saat eskisi gibi. Ve ana ekrana Accuweather gibi programları koyamıyorum? Widget ekleyemiyorum yani?

Her şey normal mi?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiçbir sorun olmaz..güncellemeyi yap..sonra hard format ve eski kendi dil kodunu değiştir bu kadar...

Vi0LenT

Üye
Eski dil kodu ilk nns te değiştirdiimiz orda yazan kod değilmi
İiki onu kaydetmişim

evet kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

Eski dil kodu ilk nns te değiştirdiimiz orda yazan kod değilmi
İiki onu kaydetmişim
kaydetmesende olur zaten telefonun arkasında kayıtlı

Peki teşekkürler. Keşke widget eklenebilseydi...

Benim tema navigation teması oldu yani tamamen gri. Orjinal kırmızı temayı telefona, telefonu yavaşlatmadan yüklemek mümkün mü? Malum temalar telefonu yavaşlatıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Benim tema navigation teması oldu yani tamamen gri. Orjinal kırmızı temayı telefona, telefonu yavaşlatmadan yüklemek mümkün mü? Malum temalar telefonu yavaşlatıyor.
kırmızı dil koduyla güncelle veya kırmızı kodu girip bi hard format dene

Valla şu mavi-kırmızı-siyah olarak bütün forumlarda dolaşan kodları söylüyorsanız onlar bana olmuyor. Nadir abinin verdiği bir linkte onların dışında 2 kod vardı. Onların 1 tanesi oldu. O da bu. Sanırım gri olarak kalacağım.

ya temayı bulayım istersen orjinal kırmızı ?

Standart temaymış gibi çalırşır mı ki?

evet çalışır orjinal kırmızı teması
şifre:xpressmusic

Yükledim ama enteresan durumlar oluyor. Kökünde gri olduğu için bir yere tıklayınca ya da bir şeyleri açınca önce gri gözüküyor sonra kırmızıya dönüyor.

Galiba çözüm yolu kırmızı ile format atmak. Tekrar teşekkürler.

ya şu ücretsiz maps i indirdim yükledim sadece tümleşik gps seçili ama internete bağlanmayınca hiçbir şey bulamıyo harita ve kadın sesi de yüklü napmam lazım ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açık havada gps ye bağlanır evde bağlanmaz ki...