5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

esed-99

Üye
ya kardeş bendede aynı sorun VAR hafıza kartı kullanılamıyor diyor telefonum yurt dışından geldi sen hallettiysen bana da çözümü bildirirmisin

vuraldnz

Üye
gokhan kardesım merabalar telefonda 2 gundur yavaslama soz konusu guncellmeyı yaptım v.40 formatlamak tek cozum sanırım

ben guncelleyemedım kusura bakma ılk kez yapıcam ama sıstem hata verdı..
Önemlı hata falan dıyor..
en dusuk sıstem belleqı 256 Mb olmalıdır ve ayrı pencerede sıstem onemlı hata algıladı diyor.. ne yapmam lazım..

poetika

Üye
selamlar arkadaşlar. n97deki mesaj yazarken ağırlaşması gibi sorunlar, düzeltilebilecek şeyler midir? yazılım güncellemeden sadece harita güncellemesi çıkıyor, bunları düzeltecek güncellemeler henüz yayınlanmadı mı? yoksa nadir arkadaşımızın ilk sayfada verdiği yöntemi izlemek şart mıdır n97 için? teşekkür ederim.

mesajda belli bir karakterden sonra ağırlaşma gibi sorunlar yazılımsal yani senin elinden bişey gelmez bu 5800 de de vardı ama yeni versiyonda giderildi 1. sayfadan telefonuna uygun en son güncellemeyi bul update etmeyi dene belki düzeltilmiştir eğer telefonunda yeni version mevcut deilse tabiki

--------------- Ekleme ---------------

hoş geldin Korayım hayırlı olsun vatana millete

saol kanka ya bidaha kurcalamıcam

gokhan kardesım merabalar telefonda 2 gundur yavaslama soz konusu guncellmeyı yaptım v.40 formatlamak tek cozum sanırım

bende de yavaşlama oldu ve ev ekranı teması seçeneklerinden kısayol çubuğu çalışmıyordu. bu tür hataların sebebi önceki versiyonda yüklediğimiz programlar bile olabilir. daha stabil bir telefon için format atıp gerekli programları tekrar yüklemekte fayda görüyorum..

daha önce hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım. başka bir bilgisayarda denemeni öneririm.

mesaj yazarken yavaşlama yapıyorsa ayarlardan yazma dilini ingilizce yap ve t9u kapat.. yazılım güncelleme seçeneğinde sadece harita güncellemesi çıkıyorsa bu telefonun kendisiyle alakalı bir şey değil hatta bunu bir sorun olarak algılama.. nokia n97 için yazılım güncellemesi menüsünde güncelleme verdiği zaman, yazılım güncelle uygulamasını açtığında internete bağlanıp kontrol eder ve yeni güncelleme varsa bunu ekranda görürsün. bu konuda bir sorun yok merak etme.. phnx ve nss gibi programlarsa güncelleme için en son kullanılacak yöntemleriniz olsun. telefondan ve software updater'dan güncelleme yapılamadığı durumlarda bu yöntemlere başvurabilirsiniz ama unutmayın ki phnx programıyla güncelleme yaparken telfnu servislik hale getrmeniz de düşük bi ihtimal de olsa mümkün. çok nadir de olsa bu şekilde telefonlarını servise götüren arkadaşlarımız oldu.. dikkatli olmak gerekiyor.. umarım yardımcı olabilmişimdir

merhaba telefonum 5800 31.0.101.C02.01 yukarıdakı qıbı yenı surumu yuklersem kulaklık sesı artarmı acaba? telefonundan pek anlamam ama müzik dinlemeyı seven bırı olarak bana kulaklık çıkışı son derece az gelıyor..eskı telefonum w910i nın kulaklıklarını taktım bıraz ıyılestı ama yınede cok yetersız, sanırım en sonunda satıcam bu telefonu :S:S

güncellemeyi mutlaka yap.. ses konusunda da şunu söyleyebilirim. telefonun ses çıkışı aslında harika ama nokia'nın orjinal kulaklıkları berbat o yüzden istediğin performansı alamıyorsun sana sennheiser mx360 kulaklığı öneririm bas ve tiz muhteşem bir performansı var 32ohm'luk harika birşey ve fiyatı da çok uygun ortalama 30tl'ye bulabilmen mümkün. telefonu bence satma biraz forumu dolaş güzel programlar var kullandıkça bırakmak istemeyeceksin herhangi bir sorunun olursa da biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. her şeyi sorabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

uygulamalar için Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları temalar için Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Temaları oyunlar için Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Oyunları bu linklerden de bakabilirsin..

tesekkurler kendı orjınal kulaklıqı berbat sony walkman kulaklıqı bıraz ıyılestırdı soyledıqın modelı alıp denenecegım, umarım guzel olur ses olayı hayırlı sabahlar tekrar tesekkurler gelısmelerı bıldırıcem..

aradığın her şeyi bu sitede bulabilirsin rahatlıkla. kulakığı ben kullanıyorum bu fiyata bu performans harika sizi sitede daha aktif görmek isteriz. hayırlı sabahlar

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
günaydın Gökhan nasıl gidiyor?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın Gökhanım Allah'a şükür..gece çalışıyorsun galiba?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günaydın canım..

ersera

Üye
günaydın arkadaşlar ben 5800 ı güncellemek için navi kodunu girmeyi düşünüyorum bazı yorumlarda sadece tema değişiyor navi sınırsız olmuyor yazılmış yükleyen arkadaşlar varsa gerçekten sınırsız olup olmadığını yazabilirmi yardım için şimdiden teşekkürler

bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok ama Nadir abi eminim yardımcı olacaktır.. naviyle güncellendiğinde sınırsız oluyor diye biliyorum.

ersera

Üye
yinede yorum yazdığın için teşekkür ederim arkadaşım saol