Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 3G bağlıtıda ısınıyor. ya sizinki...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat kalkar
Üye
Konu Sahibi
5800 3G bağlıtıda ısınıyor. ya sizinki...
merhaba.
uzman arkadaşlara sorum şu. 5800 XM telefonum 3G veya normal 2G ile bağlandığımda telefon çok ısınıyor... hele 1 kaç saat sürekli mp3 indirince sanki ateş gibi oluyor. bu normal mi sizce. değilse neden. bu bir sorunmu... ?
Revengeful
Emekli Yönetici
5800 da video izlemek gibi faaliyetler ısınmasına yol açıyor ve bu normal
Batarya 2 saat skyfire dan sonra acayip ısınıyor. Normal ... 1-2 gün gitmesi gereken bataryayı 4 saatte bitirecek kadar enerji harcıyoruz.. Fan taktırmak laazım
Revengeful
Emekli Yönetici
kitapçığındada yazıyodu zaten ısınması normal diye
rapman
Üye
bende N95 var.örneğin mobil tv izlerken fırın gibi oluyor.normaldir.çünkü durmadan 3gli veri transferi yapıyor.
ama 2G dede nerdeyse aynı ısınıyor... 3G ye göre daha az veri çekiyor ama yine ısınıyor garip...
haltie
Üye
evet normal arkadaşlar ayrıca telefonu ne kadar kullanırsanız o kadar ısınır ama özellikle bazı uygulamalar daha çok enerji harcar.
M3L!H
Üye
Benim 5800'ımda 3G mobil TV izlerken çok ısınıyordu...
callcium
Üye
benim durum farklıydı karşılaştırma fırsatı buldum denizlide vodafone iyi çekmiyordu cepten bilgisayara interneti paylaşınca veya int de dolaşırken inanılmaz ısınıyor ama bursada hat güçlüydü hiç bir şekilde ısınmadı JoikuSpot'u kullansam dahi.
JayJayyy
Üye
çok ısınması içindeki plastik parçaları eritebiliyormuş kitapçığında yazıyordu.fazlada zorlamayın.