5800 32 uygulama varmı artıran :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
5800 32 uygulama varmı artıran :D
başlıktada dediğim gibi 5800 la maksimum 32 uygulama açtım fotoyu akşam koyacam varmı artıran

arkadaşım sen böyle telefonla rekor çalışmalarımı yapıyosun bi operada 25 sekme açarsın şimdi 32 uygulama açmışsın ama caps isteriz

ALpWaR24

Üye
çok merak ediyom senin telefonda hangi fw yüklü arkadaşım nası açtın

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen böyle telefonla rekor çalışmalarımı yapıyosun bi operada 25 sekme açarsın şimdi 32 uygulama açmışsın ama caps isteriz
ben böyleyim yaa telefonla olayacakları yapmaya çalışıyom hep

--------------- Ekleme ---------------

aha size caps yarım ekran gibi oldu çünkü ram blow demo sürümüydü kapanmak üzere çekmişim

ALpWaR24

Üye
o fw de okadar ram olmuor diyolar kotukoylunun tsunamiyi yüklicektim bugün konu kapanmış yaa :S

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bu arada gördüğünüz gbi daha ramda 6.5 mb boş alan vardı dahada uygulama açabilrdim ama başka uygulama bulamadım

o fw de okadar ram olmuor diyolar kotukoylunun tsunamiyi yüklicektim bugün konu kapanmış yaa :S
önemli olan ram in büyüklüğü değil mesela ben bi ara 60 mb lık ram olan bi fw yükledim ama ram yettiği halde hiçbir uygulama açık kalmıyodu opera mobile da 25 -mb boş alan kalırdı menüye girerdim hop bi bakardım pro kapanmış yani r@sim hocanın fw güzel bence

Harbiden kutluyorum

ALpWaR24

Üye
r@simin fw de operadan atıyomu ?

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
son durum taaammm 34 mb caps geliyo

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
telefon çıldırdı 36 uygulamaaaaaaaa yihuuuuuu

alın işte bu benim 5800 ım

r@simin fw de operadan atıyomu ?
atmıyo işte o yüzden 10 numara bi fw

yokmu artıran

JayJayyy

Üye
36tane resim olan bi web sayfası aç bakalım ne oluyor

ALpWaR24

Üye
dosya yöneticisi bile gözüküyo ben onları kırmızı tuşla bile kapatsam ramblow görmüyorki onu nası yaptın sen kapanıyo direk bende

ALpWaR24

Üye
sen ne yaptın o telefona çok merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...