[5800] 128mb Ram den En Fazla 60mb ını Kullanabiliyorum (YARDIM EDİN)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
[5800] 128mb Ram den En Fazla 60mb ını Kullanabiliyorum (YARDIM EDİN)
5800 ımda 128mb ram olmasına rağmen en fazla 60mb ını kullanabiliyorum tamamını veya en azından 100mb ını nasıl kullana bilirim?

DOSBOX da WİN95 İÇİN EN FAZLA NE KADAR RAM GEREKİYOR ?
Birçok kişi 5800 da win95 i açabiliyor ama bende ram yetmiyor diyor bunu nasıl yaparım

fLuke!

fLuke!

Üye
Kullanamazsın.Sistem kendisi kullanıyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu5800 kullananların en çok tepkisini çeken lanet edilesi bir sorun.:zzz:

juristokrat

juristokrat

Üye
şükret onu bulamayanlar da var bu forumda.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende 40 mb var sen 60 buldun beğenmiyorsun :) hiç kurcalama öyle devam et

Del Rey

Del Rey

Üye
5800'de çalışmıyor ancak bir Chayanne RAM Politikası bir de Staticfeatures.dll içinde wi-fi, video arama, yardım, mini qwerty gibi özellikleri kaldırırsan RAM yükselir.

sinanorta

sinanorta

Üye
Geriye kalan ram'i telefon kendi kullanır.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ben 45 kullanıyorum .d

sinanorta

sinanorta

Üye
Bende 40 mb var sen 60 buldun beğenmiyorsun :) hiç kurcalama öyle devam et

Sende de 40 mb ram bayağı bi azmış hatta hiç yok gibi :) ram blow programını telefonu her açtığında yapmanı tavsiye ederim çünkü telefonun başlangıcında gereksiz açılan şeyler var ama ram blow programından temizlerken ayarlardan memory boost'u açmamız gerekir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yüklü uygulamalarım yüzünden ram değerim düşük zaten.

Ay başında bir hard format çekip hafıza kartına temizlik yapacağım. En fazla 64 mb ram değeri gördüğümü biliyorum :)
Ramblow programı ile temizlik yapıyorum ama bazı programları korumaya aldım sonlandırmıyorum ;)

IntelLEGEND Boy

Üye
bende niye 25? :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ramblow programını kur ve çalıştır ram temizliği yapar. En az 40 50 mb boş görürsün ;)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Ramblow'u ihtiyacım olunca manuel olarak kullanıyorum. yani otomatik temizlemeyi açmadım. Acaba diyorum her saat başı temizlemesi için komut versem. vee tam ben birisiyle telefon görüşmesi yaparken ramblowun temizlik zamanlamasıyla çakışsa.. Arama sonlanır mı ki acaba :hmmm Senaryo güzel :D Fikri olan ? :kop2:

sinanorta

sinanorta

Üye
Ramblow'u ihtiyacım olunca manuel olarak kullanıyorum. yani otomatik temizlemeyi açmadım. Acaba diyorum her saat başı temizlemesi için komut versem. vee tam ben birisiyle telefon görüşmesi yaparken ramblowun temizlik zamanlamasıyla çakışsa.. Arama sonlanır mı ki acaba :hmmm Senaryo güzel :D Fikri olan ? :kop2:
Bence arama kapanır. Çünkü aramalarda uygulama olarak gözüküyor RamBlow'da. O yüzden kapatır. Ama arama uygulamasını korumaya alırsan bir şey olmaz. Çünkü RamBlow'da istediğin uygulamayı korumaya alıyorsun yine de temizleme yapsan bile o uygulamayı kapatmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt