5730 xm,N79 Hangisini tavsiye edersiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
5730 xm,N79 Hangisini tavsiye edersiniz??
arkadaslar sımdı şöyle soylıyım ben bı kac ay once N79 aldım fakat bı yandanda 5730 almayı dusunuyodum n79u aldıktan sonra sımdı 5730la takas yapmayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım onerılerınız nelerdır hangısı daha ıyıdır.ben 5730un sırf gorunumu cok hosuma gıttıgı ıcın onu ıstıyorum hem klawyelı hemde normal tustakımı faln guzel duruyo hoş duruyo dıer ozellıklerı nerdeyse hemen hemen N79la aynı sızce ne yapmalıyım??

--------------- Ekleme ---------------

kımsenın bı tavsıyesı yok galıba :S

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ikiside güzel cihazlar ancak n79 benim için bir adım önde.

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
ozellık oLarak dusunulduqu zaman n79 daha aqır basıyo ama bıLemıyorum yinede xm takas yapsam mı yapmasam mı dıe

fenerlix73

fenerlix73

Üye
5730 u ve n79 u ikisinide kulanan biri olarak söylüyorum n79 5730 kadar karizmatik durmuyo ama kızaklı telefonlar bana güven vermiyo yani abartmış olmiym ama n79 umu n97 ile bile değişmem anlatabilmişimdir inşallah :D

jeki01

jeki01

Üye
tabiki N79.
5800, N97 mini kullandım.
N79 gibisi yok.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
N79 ablamda var ve 5730'a göre biraz yavaş kalıyo bide tuşları problem yaratıyo.
kamerasının 5mp olması dışında N79'u bir adım öne çıkaran başka bi özelliği yok, ayrıca 5730'un ekranı N79'un ekranından daha büyük ve daha parlak
ama en son karar senin tabi.
ha bide internete girdiğinde N79 ara ara takılırken, 5730'da en ufak bi donma olmuyo

jeki01

jeki01

Üye
N79 ablamda var ve 5730'a göre biraz yavaş kalıyo bide tuşları problem yaratıyo.
kamerasının 5mp olması dışında N79'u bir adım öne çıkaran başka bi özelliği yok, ayrıca 5730'un ekranı N79'un ekranından daha büyük ve daha parlak
ha bide internete girdiğinde N79 ara ara takılırken, 5730'da en ufak bi donma olmuyo

tuşlarda ne problem var acaba.
internette hiç takılma olmadı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle ama kesinlikle n79 ben kullanıyorum şu ana kadar kullandıgım telefonların içinde en iyisi diyebilirim kesinlikle n79 diyorum

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
5730 u ve n79 u ikisinide kulanan biri olarak söylüyorum n79 5730 kadar karizmatik durmuyo ama kızaklı telefonlar bana güven vermiyo yani abartmış olmiym ama n79 umu n97 ile bile değişmem anlatabilmişimdir inşallah :D

evet anlatabıldın tesekkurler :)

evet haklısın o yonde bazı kısımlarda kasma var N79un ama bende bılemıyorum napsam karar weremedım 5730 tıp olarak cok sewıyorum ama n79dan wazgecmek ıstemıyorum pısman olmaktanda korkuyorum bılemedım napsam:allalla:

tuşlarda ne problem var acaba.
internette hiç takılma olmadı.

tuslarda ve ınternette bendede problem olmadı n79un bence tek problemı goruntulere gırerken kasıyo olması bıde flashının xenon olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt