5730 N-Gage Oyunlarını Tam Sürüm Yapamıyorum :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolgakutukcu

Üye
    Konu Sahibi
5730 N-Gage Oyunlarını Tam Sürüm Yapamıyorum :S
Arkadaşlar 5730 Xm Telefonumda N-Gage Oyunlarını Nasıl Tam Sürüm Yapabilirim Bilgisi Olan Varmı :S

N-gage 1.40.1557 Patch & UnPatch.sisx Çalışmıyor Başka Bi Yöntem Bilen Varmı?

--------------- Ekleme ---------------

Bilgisi Olan Yokmu Arkadaşlar :S

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
telefonun kutusunun içinde N-Gage Games broşürü var, onun arka kapağında aktivasyon kodu mevcut, o kodu indirdiğin oyunu açmadan önce seçeneklerden etkinleştirme (aktivasyon) koduna gir ve o broşürün arka kapağındaki (yada kutunun üzerindeki) kodu kutucuğa yaz ve sınırsız oynamaya başla :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aynı sorun bendede var hiçbir pack çalışmadı
o aktivasyon kodu sadece 1 seferlik ve tek bir oyun için geçerli !!!

aziz_555

aziz_555

Üye
anlayan arkadaşlar bu konuya bi el atabilirlerse sevinirim aynı sorun bendede var

cimerenbom

Üye
arkadaşlar bende açamıyorm. telefon hafızası dolu uygulamaları kapatıp tekrar deneyn diyor. ne yapmam gerekli?

augustrush

Üye
ya arkadaşlar bende bi n96 var n-gage yükledim ama hiç bir oyunu kuramadım..hata veriyor yükleyebilen var mı? lütfen cevap yazın..

yasar91

Üye
telefonun kutusundan çıkna broşürdeki kod sadece bir oyunu aktive ediyor ve aktive edebilmek için tel internete bağlanması gerekiyor eğer internete bağlanmasına izin vermezseniz aktive olmaz ben worms world partyi aktifleştirdim şiddetle öneriyorum eğlencesi hiç bitmeyen bi oyun

manyak17

Üye
arkadaşlar bendede Nokia 5730 XpressMusic var tek bir oyunu active edebildim diğer oyunları yapıyorum kabul etmiyor

tolgakutukcu

Üye
    Konu Sahibi
onu nasil ettin kardes

aziz_555

aziz_555

Üye
arkadaşlar ben yaptım ve şu an 5730 umda n gage oyunlarını oynuyorum.just hack le telinizi hckleyin ve binpda nın crackedli oyunlarını kurun ve oynamaya başlayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt