5730 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
    Konu Sahibi
5730 Hakkında
Öncelikle herkese merhaba. Aralıkta alacağım burs ile kendime yeni bir telefon almak istiyorum. Mutlaka tam qwerty klavye istiyordum ve 5730 çok hoşuma gitti. 5730 sahipleri telefon hakkındaki görüşlerini yada başka telefon önerilerini yazsınlar lütfen. Şimdiden herkese :tşk:.

Symbianist

Symbianist

Üye
Fiyatını bilmiyorum 5730'un ama qwerty olarak e72, e71, e63 falan da var. E72 işlemci ve ram olarak iyi galiba.

BrainFree

BrainFree

Üye
Ben e63 kullanıyorum. Tam öğrenci telefonu. Neden mi : E72 ye göre daha ucuzdur, çalınma ihtimali azalır.
İhtişamlı durmaz, ama genel hatlarla kaba olsa da şık.
E72 den 3 kat daha hafif (bu çok önemli)
En azından E71 den daha güzel duruyor.
İşletim sistemi 9.2 ve Yeni çıkan E63-1 De işlemci hızı 386 mHz.

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
    Konu Sahibi
qwertyden kastım kızaklıydı. :) E'ler pek hoşuma gitmiyo ama E63 fena durmuyor aslnda

tayrebaz

Üye
bence sony ericcson xperia mini pro al android 2.3 ve altan qwerty çıkıyo çok hoş bir cihaz 5 megapıksel 500tl civarı olsa gerek pişman olmazsın.

BrainFree

BrainFree

Üye
bence sony ericcson xperia mini pro al android 2.3 ve altan qwerty çıkıyo çok hoş bir cihaz 5 megapıksel 500tl civarı olsa gerek pişman olmazsın.

Android karşıtıyım normalde ama xperia play alabilirsin mini pro az gelir.

----------Eklendi @ 00:01:23 ---------- Yazıldı @ 00:00:53 ----------

qwertyden kastım kızaklıydı. :) E'ler pek hoşuma gitmiyo ama E63 fena durmuyor aslnda

Tam öğrenci işi bence.

tayrebaz

Üye
ama qwerty istiyomuş o yüzden mini pro'u önerdim.

Aydem1r

Üye
ben kullaniyorum 5730 güzel telefon işlemcisi 369mhz s60v3 vazgeçilmez zaten kemerası falan gayet güzel müzik dinlemek için gayet kullanışlı ama hoparlör sesi az ben genelde kulaklik kullandiğım için problem olmuyor 2 ay falan oldu alalı 2. El aldim 210tl'ye sanırım 250tl'ye falan bulursun ama paran varsa n97 ya da n97 mini öneririm

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
    Konu Sahibi
ben kullaniyorum 5730 güzel telefon işlemcisi 369mhz s60v3 vazgeçilmez zaten kemerası falan gayet güzel müzik dinlemek için gayet kullanışlı ama hoparlör sesi az ben genelde kulaklik kullandiğım için problem olmuyor 2 ay falan oldu alalı 2. El aldim 210tl'ye sanırım 250tl'ye falan bulursun ama paran varsa n97 ya da n97 mini öneririm

bugün gidip bi fiyatına bakaym belki 0 alabilirim o zaman

tayrebaz

Üye
kardeş illa s60v3 alıcam diyosan e75 mükemmel bir cihaz ama biraz pahalı durumun müsait olmayabilir.

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
    Konu Sahibi
durumum 250ye kadar müsait e75in 2. El fiyatı ne kadar ki ?

tayrebaz

Üye
2.el alırsan tahminime göre 250-350 tl arası temiz bi e75 bulursun

Aydem1r

Üye
E75 almayı ben de düşündüm ama o telefon hem şık değil hemde öğrenciye gitmez

tayrebaz

Üye
bence e75 güzel cihaz ama tabiki alıp almamak arkadaşımıza kalmış

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çok teşekkürler, 5730da karar kıldım. 0ının kaç para olduğunu bilen var mı? Birkaç yere sordum bugün bizde yok dediler

Aydem1r

Üye
hepinize çok teşekkürler, 5730da karar kıldım. 0ının kaç para olduğunu bilen var mı? Birkaç yere sordum bugün bizde yok dediler

Internet sitelerine bak ben sahibinden.com'dan aldim çünkü fazla bilinen bir telefon değil fiyati 250-350 arası değişir

tayrebaz

Üye
nerde oturuyorsun belki sıfır ayarlayabilirim.

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
    Konu Sahibi
balıkesir ama 2.el alırım çok uğraşmaya gerek yok. Arkadaşta var aslında onu kafalayıp ondan alsam süper olur :D

tayrebaz

Üye
:-) tamam başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt