arkadaşLar beniM size bi soruM oLacak bende 5700 XM. var beniM teLefonuMun caMında çizikLer var şiMdi size sorcağıM soru şu Acaba 5700 kapağını değiştirMe sansıM varMı şimdiden teşekkürLer
ben atıyorum cevap kardeş elbetteki kasayı değiştirebilirsin herhangi bir nokia shopa gidip bilgi alabilirsin... Benim kızaklı n81 in bile kapağı değişiyor ama bu iş biraz yağlı yani n81 kapak 100tl orjinal seninkini bilemem...
ben atıyorum cevap kardeş elbetteki kasayı değiştirebilirsin herhangi bir nokia shopa gidip bilgi alabilirsin... Benim kızaklı n81 in bile kapağı değişiyor ama bu iş biraz yağlı yani n81 kapak 100tl orjinal seninkini bilemem...
ya 5700 kullanıcısıyım bende alt kısmını döndürüyorum kamera olacagı yerine müzik oluyo tuş takımı öne geLdiginde is kamera oluyo yardım ltfn...! deLircem
benim telefonumun camı kırılmıştı.sadece siyah bölüm,cam,joystick ve etrafındaki tuşları değiştirdiler ve 70 lira aldılar.orjinal çok para istiyor ama daha garanti.orjinale para vermem diyorsan online alışveriş sitelerinde satılıyor.ben izmir de hiç bir yerde bulamadım.anca internette buldum