Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5610 yardım lutfen..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiriqkalpli
Üye
Konu Sahibi
5610 yardım lutfen..
arkadaslar yeni 5610 aldım ama kullanamıyorum acıkcası bazı videoları acmıo cogu temayı yine acmıo gerekli programlar neler nasıl yukleniyo yardımcı olursanız sevinirim...
Prohub
Üye
Merhaba arkadaşım bende 5610 kullanıcısıyım.Tema açması için .nth uzantılı olması lazım.Vidyo olarak açacağı türler mp4 3gp olur.Yalnız bunların ayarları doğru olmalı Mesela h264 mpeg-4 formatını süper oynatıyor
kiriqkalpli
Üye
Konu Sahibi
video player?
YuRTcU
Üye
bendede var 5610 ama video tema herseyi acıyo sen yanlıs gönderiyosundur pcden ondan olabilir
axuko
Üye
her temayi yukleyemezsin ve videolarin formatina bak belkim ondan acmiyodur
veyseltuna
Üye
Arkadaşım 5610 xm,3120c,6300,6500s v.b telefonlar s40 tabanlı olduğundan -- desteklediği tema türü .nth uzantılı olanlardır----desteklediği oyun ve program türleri ise .jar'dır---desteklediği video türü ise mp4 ve 3gp'dir.Yani indireceğin dosyanın bu türlerde olmasına dikkat et zaten sitemizde s40 java uygulama oyun tema bölümünden 5610 için herşeye ulaşabilirsin