5610 sorun (hoparlörde ses gidip geliyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkaneroglu

Üye
    Konu Sahibi
5610 sorun (hoparlörde ses gidip geliyor)
2 hafta önce ereyon'dan aldığım 5610'u düşük frekanslı parçalarda ses gidip gelmesi şikayetiyle geri yolladım..

Bugün telefonun yenisini verdiler.. hemen kontrol ettimn fakat aynı sıkıntıyla yine karşılaştım..

Şarkının ses frekansının azaldığı noktalarda ya tamamen kesiyor sesi yada boğuyor..

bu sıkıntıyla karşılaşan arkadaşlar oldumu hiç?

veya çözümü varmıdır..

aksi taktirde bu sefer tam iade yapmayı planlıyorum..

1000rr

1000rr

Üye
kardeş 5300 da öle oluyodu nokıanın bütün mizik telefonları böle oluyo sorun müsic playerdn şarkıyı bide normal aç dinle öle olmuyo o yüzden telefona bi tane mp3 programı indir nokıanın mp3 programları hatalı oluyo

murat55_

murat55_

Üye
arkadasım yazılım guncellemeyı dene bkalım belkı cozum odur.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ses Yükseltme Kodu Yaşdıysan Bu Sorunlar Olur.
Böle Birşey YOksa Teknik SErvis.

kara_g0z

Üye
arkadaşım aynı şeyi videolardada yapıyorsa kaydırma tuşunu sola kaydır kütüphane güncellenicektir düzelir eğer düzelmesse fabrika ayarlarına dön olmassa sürüm güncelle...
ve bunları yapmadan önce hafıza kartına bi virüs taraması yaptır

YuRTcU

YuRTcU

Üye
sesde pat pat diye geliyomu geliyosa geri ver sana baska versinler geri iyade etme bence çünkü cok güzel telefon ses düzeldiğinde müzik nasıl güzel dinleniliyor öğrenrsin zaten telefondan

Emrecan93

Üye
sn gidip ekolayzerını en yuksek yaparsan ole olur o pat pat sesı de oyuzden caza getir en iyisi we en neti o

YuRTcU

YuRTcU

Üye
sn gidip ekolayzerını en yuksek yaparsan ole olur o pat pat sesı de oyuzden caza getir en iyisi we en neti o

ses pop dada oyle yapıyor zaten buldum sarkıdan oyleymıs yanlıs göndermişim herhalde 6300 da takdım aynı sarkı ondada yapıyor

ozatan

Üye
arkadaşar ßende 5610 express music kullanıcısıyım fakat ßenim telefonumda ses seviyesi sonda oluduğuna rağmen sesi az çıkıyor nedenini ßilmiyorum ama ses yükseltme şifresini ßilen veya nedenini ßilen varsa söyleyebilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt