5610 dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cibriltaflan

Üye
    Konu Sahibi
5610 dil sorunu
selam arkadaşlar,bende bişey sorsam.Bendede 5610 var versiyon yükselttim dil ingilizceye döndü,nss ile product yükledim bidaha versiyon atayım düzelsin diye son sürüm olduğu için kabul etmiyor yükseltmeyi bi çare bilen varsa lütfen.....

--------------- Ekleme ---------------

Tamam flash atılınca oluyomuş,update eince versiyonu nss den sonra yine oluyomuş ama en yüksek sürüm olduğundan kabul etmiyor,bu durumda yeni sürümmü beklemek lazım.....başka bir çare bilen varsa lütfen....sürüm yükseltmede reinsstall yok...

technoman34

technoman34

Üye
selam arkadaşlar,bende bişey sorsam.Bendede 5610 var versiyon yükselttim dil ingilizceye döndü,nss ile product yükledim bidaha versiyon atayım düzelsin diye son sürüm olduğu için kabul etmiyor yükseltmeyi bi çare bilen varsa lütfen.....

--------------- Ekleme ---------------

Tamam flash atılınca oluyomuş,update eince versiyonu nss den sonra yine oluyomuş ama en yüksek sürüm olduğundan kabul etmiyor,bu durumda yeni sürümmü beklemek lazım.....başka bir çare bilen varsa lütfen....sürüm yükseltmede reinsstall yok...

getir telefonunu düzelteyim kardeş.

Taksim meydanında istiklal caddesinde turkcell extra var. Nokia club yetkili teknik servis.

azattt

azattt

Üye
Bende nokia.com'dan versiyon yüklettim fakat dil ingilizce oldu. Türkçe Nasıl Yapabilir Yardımcı Olursanız Sevinirim...

axuko

axuko

Üye
evt bende TR yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt